RX6600 Dual ile Call of Duty Modern Warfare açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

TwistyJead

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
RX6600 Dual
Anakart
Asus Prime A320M
İşlemci
Ryzen 5 5500
İyi akşamlar herkese.

Diğer konulara baktım ama çözümüm o konularda değil maalesef.
Önceden oyunu bu bilgisayarımda bitirdim, hatta silip uzun bir süre ardından indirip tekrar oynadığımı da hatırlarım.
Şimdi Steam'den oyunu indirdiğimde oyunu başlat dediğimde hiçbir tepki olmuyor. Direkt oyun kendi kendine durduruyor Steam'den. Herhangi açılır bir pencere vs. de yok.

Ne yapabilirim?

Sanırım 2019'dan bahsediyorsun, tahminimce anti-cheat kendini engellendi zannedip oyunun açılmasını engelliyor. Başıma gelmişti ama nasıl çözdüm açıkçası çok hatırlayamıyorum.

yine de birkaç önerim var;
1. Defenderdan denetimli klasör erişimini açıp, uygulamaya izin ver kısmından cod.exe'yi ekle
1751759994278.png

2. Oyunun dosyalarından "Randgrid.sys" dosyasını silip, dosya doğrulama yap.
3. [SOLVED] Modern Warfare Won't Launch on PC (2025) bu ve https://www.getdroidtips.com/cod-modern-warfare-2-wont-launch-pc/ bu metindeki adımları uygula, görsel anlatım da var.
4. Arkada çalışan uygulama varsa (logitech g hub, goodbyedpi gibi) kapatıp girmeyi dene.

Umarım işine yarar, yaramazsa reddite bakmanı da öneririm. Yabancılardan epey öneri çıkmış konuya dair.

Hocam öncelikle desteğiniz için teşekkür ederim.
Sanırım 2019'dan bahsediyorsun, tahminimce anti-cheat kendini engellendi zannedip oyunun açılmasını engelliyor. Başıma gelmişti ama nasıl çözdüm açıkçası çok hatırlayamıyorum.

yine de birkaç önerim var;
1. Defenderdan denetimli klasör erişimini açıp, uygulamaya izin ver kısmından cod.exe'yi ekle
Eki Görüntüle 2528655
2. Oyunun dosyalarından "Randgrid.sys" dosyasını silip, dosya doğrulama yap.
3. [SOLVED] Modern Warfare Won't Launch on PC (2025) bu ve https://www.getdroidtips.com/cod-modern-warfare-2-wont-launch-pc/ bu metindeki adımları uygula, görsel anlatım da var.
4. Arkada çalışan uygulama varsa (logitech g hub, goodbyedpi gibi) kapatıp girmeyi dene.

Umarım işine yarar, yaramazsa reddite bakmanı da öneririm. Yabancılardan epey öneri çıkmış konuya dair.

1. Denetimli klasörden cod.exe'ye izin verdim ve oyuna girmeyi denedim. Yine oyun çalışmadığı için geri kapattım.
2. Oyunun dosyalarından Randgrid.sys'yi bulamadım, oyunun dosyalarını dün gece doğrulamıştım hocam.
1751796798902.png

3. Bahsettiğin sitedeki adımları uyguladım. Windows Firewall'dan uygulamaya zaten izin verili olduğu gözüküyor.

1751796757093.png

4. Ekran kartı sürücüleri güncel.
5. Windows işletim sistemi güncel.
6. Oyun dosyalarını dün gece doğrulamıştım.
7. ModernWarfare.exe'nin uyumluluk ayarlarından bunları etkinleştirdim:
1751797061967.png

8. Discord zaten silmiştim ki overlay'ı kapatabileyim (sitedeki adımlardan).
9. Arkaplanda oyunun açılmasını engelleyebilecek herhangi bir işlem olduğunu düşünmüyorum:
1751797132104.png

Ek olarak 1-2 gün önce oyun indirilirken Steam'i silip tekrar kurmak zorunda kalmıştım. Tabi bunu yaparken C diskindeki "steamapps" klasörünü yedekledim. Oyun D diskine kurulu. SteamLibrary klasörünün içeriğini başka bir klasöre taşıyordum; ki "yükleniyor"'da kalmıştı. Çarpı işaretine tıkladım ve kapattım ve içeriği oraya taşınmış gözüküyordu ilginç bir şekilde. Steam'i geri kurduktan sonra o içeriğini taşıdığım klasörü geri 'SteamLibrary' olarak adlandırdım. İndirmeye devam etti Steam'den. Zaten indikten sonra oyun dosyalarını doğrulamıştım. Acaba neyden kaynaklı olabilir hocam?

Hocam bildiğim kadarıyla bu açılmaya başlayıp sonra bir anda kapanma sorunu anti-cheatten kaynaklanan bir şey ama sizde farklı bir durum da olmuş. İsterseniz FIXED - Call Of Duty HQ Not Launching :: Call of Duty® General Discussions bu çözümü de deneyin ama bence oyunu bi' silip yüklemenizde fayda var.

Başka bir önerim de Activision'ın destek hattına yazmanız olur.
Desteğiniz için sağ olun hocam baktım, bu konuyu açan arkadaşın oyununun açılmamasının sebebi Logitech yazılımlarıyla ilgiliymiş. Benimkisi farklı gözüküyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı