RX6600 kullanimi oyunlarda cok düşük

Tutkuu

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Kaporta,Ticaret
Merhaba arkadaşlar, ben yakın zamanda ikinci el RX 6600 aldım ve taktım kasaya fakat oyunlarda oynanmayacak düzeyde drop var. GPU VRAM minimum 2050 bile ayarlasam yine 0'lara düşüyor, şu an son sürüm AMD sürücüsünü kullanıyorum acaba ne yapmam lazım?
Ryzen 5 2600X.
ASUS B450M K Prime.
8 GB RAM 3200MHz fakat 2933 çalışıyor
1TB HDD
RDR 2 testi. Forza Horizon 4 testi

HDD yerine SSD'ye geçmelisin. Oyunu en yüksek grafiklerde mi oynuyorsun? RAM yetmiyor.

Yeni SSD, yeni işlemci, yeni RAM şart. oyunu rahat oynayabilmen için. En kötü ihtimalle bir 8 GB RAM daha eklemelisin.

HDD yerine SSD'ye geçmelisin. Oyunu en yüksek grafiklerde mi oynuyorsun? RAM yetmiyor.

Yeni SSD, yeni işlemci, yeni RAM şart. Oyunu rahat oynayabilmen için. En kötü ihtimalle bir 8 GB RAM daha eklemelisin.

Acaba dediğiniz parçalara yükseltirsem kesin olarak çözülür mü?

Dediğim parçaların hepsini yükseltirsen kesin olarak çözülecek.

toplamda :7.964,65 TL

merhaba bunları almayı düşünüyorum acaba bu parça yerine bunu al diyebileceğiniz tavsiye varmıdır ?

toplamda :7.964,65 TL

merhaba bunları almayı düşünüyorum acaba bu parça yerine bunu al diyebileceğiniz tavsiye varmıdır ?

Çok para vermeden sistemi adam etmek istersen şunları alabilirsin;

R5 3600, elindeki RAM'in aynısından 8 GB 1 tane daha, R5 3600'ün stok soğutucusu.

Paran varsa paylaştıklarını alabilirsin. SSD'den emin değilim ama.

Soğutucu olarak şunu tercih edebilirsin;

Çok para vermeden sistemi adam etmek istersen şunları alabilirsin;

R5 3600, elindeki RAM'in aynısından 8 GB 1 tane daha, R5 3600'ün stok soğutucusu.

Paran varsa paylaştıklarını alabilirsin. SSD'den emin değilim ama.

Soğutucu olarak şunu tercih edebilirsin;

2.el 5500 alabilirim 2, 2,3 bin civarına sanırım daha iyi olur 3600'den. Aynı RAM baktım fakat üretimi durmuş hiçbir yerde bulamadım, işlemci soğtucusu olarak sizin attığınız modele önceden de bakmıştım o fiyata en iyilerinden biri hatta en iyisi fakat RGB benim için önemli bir faktör biraz aşabilirim işlemci soğutucusu için bütçeyi.

2.el 5500 alabilirim 2, 2,3 bin civarına sanırım daha iyi olur 3600'den. Aynı RAM baktım fakat üretimi durmuş hiçbir yerde bulamadım, işlemci soğtucusu olarak sizin attığınız modele önceden de bakmıştım o fiyata en iyilerinden biri hatta en iyisi fakat RGB benim için önemli bir faktör biraz aşabilirim işlemci soğutucusu için bütçeyi.

R5 5500 ile R5 3600 arasından ucuz olanı alabilirsin. R5 5500'ün PCI Express 4.0 desteği yok, R5 3600'ün var. Performansları aynı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı