RX6600 PC kulaklıktan gelen pat sesi

Zalplex

Centipat
Katılım
19 Haziran 2022
Mesajlar
624
Çözümler
5
Merhaba arkadaşlar, benim bir adet RX6600 ekran kartım var. Bilgisayarı gün içinde uzun bir süre kullanıyorum ve gece bilgisayarı kapattıktan sonra sırayla tüm fişleri çekip ertesi sabah fişleri tekrar takıp başlattığımda sanki bilgisayar açılırken üst kısmın biraz altında beyaz aralıklı çizgiler belirip gidiyor ve bu sırada kulaklıktan pat benzeri bir ses geliyor. Onun haricinde kapatıp açtığımda bu hiçbir zaman olmuyor. Fişleri ilk taktığımızda böyle şeyler olur mu bilgisayarı ilk başlattığımızda gibi. Ekran kartım garantiye gitti sorunsuz denildi(gitme nedeni: Görüntü bozulmaları) kablo değişti, priz değişti artık aklımda olan tek şey PSU'da veya monitörün kendisinde bir şey olması veya RAM'lerimde yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun kulaklıkta yada girişte olabilir mi?
 
Sorun kulaklıkta yada girişte olabilir mi?
Yok hocam kulaklık eski bilgisayarımdada kullandığım bir kulaklık. Ek olarak bunu sorun niteliğinde değerlendirmek istemiyorum çünki sadece soğuk başlangıçta bu var onun dışında istersem 100 kere kapatayım yine olmuyor çözümü prizden çekmeyerek çözmeye çalışacağım.
 
Monitör veya RAM sorun yaratmasının imkanı yok PSU'nun garantisi varsa bir baktır sorun olabilir diğer konularda PSU'dan geliyor ses diyorlar.
Hocam pat sesinin kulaklıktan geldiğine eminim ek olarak şunu farkettim PSU'da bulunan power tuşunu ilk açtığım zaman oluyor onun ardından kapatmayınca bir daha bu sorun olmuyor ne zaman gece kapattım ondan sonra açınca oluyor sorunum galiba bende gece tüm prizleri ve fişleri tek tek çekerim sanırım bunu yapmamam gerek.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı