RX6600 sistem Last of Us 1, God of War ve RDR2'de kaç FPS verir?

İşletim sistemi
Windows 11

rtdo

Centipat
RAM
16
Ekran kartı
XFX RX6600
Anakart
ASROCK A520M
İşlemci
RYZEN 5 5600
Konum başlıktaki gibidir, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

60 altına düşmezsiniz arkadaşın dediği gibi çoğu oyunu ortalama en yüksek ayarlarda 60-40-80 FPS arası oynarsınız.

Hocam ben RX6600 ile FX8320 kullanıyorum. God of War CPU baskın olmayan ayarların hepsi en yüksekte 1080p de 35-40 FPS alıyorum. RDR2 optimize ayarlar yaptığımda ise 40 FPS civarı alıyorum. 60FPS altına düşeceğinizi sanmam ben bile bu halde kullanıyorken. Eğer kötü gelirse Lossless Scaling bakabilirsiniz oldukça işe yarıyor.

Hocam bahsettiğiniz PC'yi vatandan satın aldım kullanıyorum. RDR 2 60 FPS civarında, Valorant hight ta 250-300, Spider-Man 85-100fos civarında. Maalesef TLOU ve GoW oynamadığım için bilmiyorum. Hocam o PC de işlemciye OC yapamıyorsunuz maalesef. Yani UV filan yapamayacağınız için anakartı B450 gibi modele yüksektebilirsiniz.

hocam bende vatandan aldım.rdr2 de 60fpsi highda mı alıyosunuz

Hocam bende vatandan aldım. RDR2 de 60FPS'i highda mı alıyorsunuz.

Bazı ayarlar high bazı ayarlar ultrada rahat 60 FPS ve üzeri görürsünüz ben eşek yüküyle grafik ve mekanik modu kurmama rağmen çoğu ayar ultrada bazı ayarlar yüksekde 44 FPS altına düşmedim RX 6600 ile. The Last of Us da da öyle çöoğu ayar Ultra fakat bazı ayarları orta ya da yüksekde tuttum çünkü çoğu oyunda grafik bölümündeki bazı ayarlarda yüksek Ultra ve orta arasında bir fark olmuyor sadece VRAM yiyor ve GPU'yu yoruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…