RX6600 sistemde Valorant'ta FPS düşüyor

Frame Generation, FSR gibi teknolojiler açık mı? Bazen düzgün çalışmayıp FPS dropa sebep olabiliyorlar.

Hayır herhangi bir şey açık değil

Uzun zamandır format atmıyorsanız, format atıp Windows 10'a geçip ekran kartı olarak da stabil bir sürüm bulup kurmanızı öneririm.

Format atalı birkaç ay oldu ama zaten bu sorun eskiden yani formattan önce ve sonra da mevcuttu sadece şimdi ki kadar yoğun değildi

Sisteminin sıcaklık değerleri nasıl?

Genel olarak sistem ısınıyor işlemcim bazen 90'ı görüyor bazen daha düşük kasa da mesh değil+egzoz fanı olmayan bir kasa, işlemciye termal macun süreceğim bir ara eğer alakası varsa

Hayır herhangi bir şey açık değil

Format atalı birkaç ay oldu ama zaten bu sorun eskiden yani formattan önce ve sonra da mevcuttu sadece şimdi ki kadar yoğun değildi

Genel olarak sistem ısınıyor işlemcim bazen 90'ı görüyor bazen daha düşük kasa da mesh değil+egzoz fanı olmayan bir kasa, işlemciye termal macun süreceğim bir ara eğer alakası varsa
Büyük ihtimalle işlemciniz çok ısındığı için frekansını düşürüyor ve bu da size drop olarak dönüyor. Bütçeniz yeterli ise mx-6 öneririm. Teknobiyotik sitesinden alırsanız sahte ürün dolandırıcılığına uğramazsınız.

Hayır DirectX gölgelendirici önbelleğini temizle sorunun %99 ihtimalle çözülecektir.

Windows Arama yerine Disk temizleme yazın ve sorarsa oyunun kurulu olduğu diski seçin C veya D diski aşağıdaki resimden ister hepsini istersen sadece DirectX gölgelendirici önbelleğini tikl işareti koy ve Tamam'a tıkla ve temizleme işleminin bitmesini bekle ardından PC yeniden başlat ve oyuna tekrar gir ve bir süre kaplamaları yükleyebilir ama 10-15 dakika sonra sorun tamamen oratadan kalkmalı.
Eki Görüntüle 2279129

Dediğiniz gibi yaptım 0 FPS'e çok denk gelmedim ama 100 FPS falan eksilip ekranın donduğu oldu birkaç kere hala tam olarak çözülmüş değil sorun

Dediğiniz gibi yaptım 0 FPS'e çok denk gelmedim ama 100 FPS falan eksilip ekranın donduğu oldu birkaç kere hala tam olarak çözülmüş değil sorun

Kaplamalar yükleniyor 1-2 oyun at düzelmesi gerekiyor eğer düzelmezse farklı şeylere bakman gerekli.

Büyük ihtimalle işlemciniz çok ısındığı için frekansını düşürüyor ve bu da size drop olarak dönüyor. Bütçeniz yeterli ise MX-6 öneririm. Teknobiyotik sitesinden alırsanız sahte ürün dolandırıcılığına uğramazsınız.

Hocam bende halihazırda bu termal macun var zaten, bir bilgisayarcı abi önermişti sürdüm üstünden 1-1.5 yıl geçmiştir hala daha duruyor bir ara süreceğim boş vaktimde.

Kaplamalar yükleniyor 1-2 oyun at düzelmesi gerekiyor eğer düzelmezse farklı şeylere bakman gerekli.

Hocam bugün de deneyeyim dedim bayağı oynadım ama hala deli gibi donuyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı