Ben 550 alayım tam olsun .500 iyidir. High Power 500W ile kullanıyordum sıkıntı olmadı.
Hocam niye satıp yenisini alıyorsunuz ki? İkisi de aynı para civarına gelecek.
Anladım hocam mantıklı tabii bu yüzden modüler bir psu'ya geçmek. Kasaya saklayamadınız mı ki fazlalığı ben öyle yaptım.Hocam ben kablo karmaşası sevmiyorum ve 700W olduğu için bunda bayağı bir çıkış var. Benim ihtiyacım olan sadece 1 adet 8 pin PSU da 3 tane 8 pin var örneğin. Corsair Cx550f 550w 80 Plus Bronze Full Modular Rgb Beyaz Power Supply Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bunun siyahını almayı düşünüyorum. Şu an elimde ki Aerocool KCAS Plus 80 Plus Bronze. Tanıdık ihtiyacı olan varsa haber edin. Ucuza satıyorum yenisini hemen almak için bari sosyalden birine gitsin.
Anladım hocam mantıklı tabii bu yüzden modüler bir PSU'ya geçmek. Kasaya saklayamadınız mı ki fazlalığı ben öyle yaptım.
Amd sitesinde min 450w diye belirtmiş rx6600 için 550 hayli hayli yeter bence . Saolun hocam .500 watt çok rahat yetecekdir sistemim i5 12400F XFX RX 6600 bir de Snowman T5 sogutucu var her oyunda değişiyor ama FPS kisitlamazsam red Dead 2 de 90-100 FPS'de ortalama 215 watt çekiyor kasam. Elektrik parasi gelmesin diye bazen FPS'i 75'e bazen de 40'a sabitlıyorum resimlerini atıyorum ayrıca Full yukde tüm sistem 300 watti geçmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.