KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.466 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #1 Arkadaşlar RX6600M bir cihaza sahibim. Adrenaline üzerinden video çekmek istiyorum fakat cihaz mobil olduğu için desteği yok mu? Ne yaptıysam bu sorunu çözemedim, bana çok saçma geldi. OBS'de nedense fazla performans düşürüyor.
Arkadaşlar RX6600M bir cihaza sahibim. Adrenaline üzerinden video çekmek istiyorum fakat cihaz mobil olduğu için desteği yok mu? Ne yaptıysam bu sorunu çözemedim, bana çok saçma geldi. OBS'de nedense fazla performans düşürüyor.
ahmttunc Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Ekipman Ustası Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 5.287 Çözümler 4 31 Mart 2025 #2 Win+G yaparak kaydedebilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.466 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #3 ahmttunc dedi: Win+G yaparak kaydedebilirsin. Genişletmek için tıkla... Performans kaybı çok oluyor mu? Artı 0 Eksi
ahmttunc dedi: Win+G yaparak kaydedebilirsin. Genişletmek için tıkla... Performans kaybı çok oluyor mu?