RX6700 sistem 17.500 TL'ye alınır mı?

Dngmr

Centipat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır hocam , kendimde kullanıyorum gayet memnunum her oyunda iyi performans alıyorum ama işlemcim ryzen 5 5600 anakart a520m harici tüm parçalar ayni

Alınır hocam , kendimde kullanıyorum gayet memnunum her oyunda iyi performans alıyorum ama işlemcim ryzen 5 5600 anakart a520m harici tüm parçalar ayni
Rekabetçi oyunları fazla oynamadığım için işlemci yeter diye düşünüyorum birde watman hatası rx6700 serisinde varmı

Sistem hakkında yorum yapmayayım, fakat ekran kartı hakkında şunu söylemeliyim ki, gerçekten memnunum. God of War, RDR2 gibi oyunlarda sıkıntı çektirmedi bana :).
Bende rdr 2 god of war gibi hikayeli oyunlar oynamayı düşünüyorum

Rekabetçi oyunları fazla oynamadığım için işlemci yeter diye düşünüyorum bir de WattMan hatası RX6700 serisinde var mı?

Bende RDR 2 God of War gibi hikayeli oyunlar oynamayı düşünüyorum.

Hocam ben ekran kartının iki fanli Sapphire modelini kullanıyorum. Bu güne kadar hiç WattMan yemedim. God of War ve RDR 2 de güzel FPS alırsınız ama optimizasyon sorunu var bu ekran kartının. God of warda 90 FPS aliyorum ama bazı yerlerde takılma oluyor, belki RDR 2'de daha iyidir optimizasyon bilemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı