Ryzen 1200 ve GTX 1050 Ti FPS Sorunu

ismailakar

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
OC'a gerek yok sistem gayet iyi hangi çözünürlükte ve ayarda oynuyorsunuz? Eğer 1080p yüksekte oynuyorsanız drop vb. olmaması gerekir.

Ekran kartına güncelleme geldiğinde FPS sorunu yaratıyor. Buna bir bakmanı tavsiye ederim. İkinci olarak ısı problemi yaşıyor olabilirsin. Ben 8 GB bellek, GTX 860M ekran kartı ve i7 4720 HQ ile oynuyorum. 40 FPS ve kasma yok.

Muhtemelen OC yaparsanız sorununuz ortadan kalkacaktır fakat eğer problem sizin sisteminizde değil de ısı problemi ise OC yaptığınızda sisteminiz daha da ısınacak ve bu size daha fazla sorun çıkartacak demektir PUBG içerisinde FPS değerlerinizi ve CPU,GPU sıcaklığınız ve ayrıca GPU,CPU kullanımını gösteren bir fotoğraf atarsanız size çok daha iyi yardımcı olabiliriz. Bu sistem ile muhtemelen orta düzey ve sıkıntısız bir oyun oynamanız gerekiyor.

Sistem bilgilerine baktım ve soğutucu adı göremedim. Muhtemelen işlemcinin varsayılan stok soğutucusunu kullanıyorsun. Oyun bilgisayarları çok fazla performans harcadığından fazla ısı üretir. Bunu sıvı soğutucu ile en iyi şekilde tersine çevirirsin. Sorunun ısı kaynaklı olduğunu söyleyemem ama hava soğutucusu oyun bilgisayarları için pek kullanışlı değil. Kapalı devre bir su soğutucusu almanı tavsiye edebilirim.

Zamanında ben de ısı yüzünden FPS kaybı yaşıyordum. Bunları o yüzden paylaştım. Ama emin olmadan bir şey alıp satma derim.

Evet efendim bende biliyorum orta düzey bir oyun oynamam gerektiğini ama inanılmaz fps dropları yaşıyorum bende oc yaparsam düzelir diye düşünüyorum, ama sıcaklıktan mı bilmiyorum, ama cpu değerlerimi gösterecek fotoğrafı ne ile hangi program ile yapabilirim. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl emin olabilirim ki bundan bana lütfen bir yardımcı olun. O kadar para verdim eminim ki daha sağlıklı bir performans almam gerekli sistemim gerçekten kötü değil, sistem stabilitesinde mi sorun var diye düşünüyorum işlemci hızı düşük mü geliyor? Hiç anlamadım yani.

Sizce stok soğutucu ile yapacağım bir overclock da kaç voltaj vermeliyim hangi değerleri uygulamam gerekli bu sisteme, yardımınızı bekliyorum.

Yok mu yahu yardım edecek kimse? skype den veya discorttan

Sorun nerede benim pek bir bilgim yok size sormak istedim.

@@aslanneco07
@@leçon0000
@Recep Baltaş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…