Ryzen 1300X ve 1050 Ti sistem oyunlarda takılma

Cuneyt oz

Kilopat
Daha fazla  
FPS gayet yüksekken yani 150-120 CS:GO'da ama oyunda takılmalar oluyor. Unturned'ta 55-70 FPS arası gidip geliyor. Sabitliyorum ama yıne takılmalar devam edıyor. Her ıkı oyun da full ayarda cozunurluk 1440x900'te. Bir de eski bi monitor kullanıyorum donusturucu var ondan kaynaklı olabılır mı? Aynı sorun ETS 2'de falan da var yanı her oyunda var.

Anakart: MSI 350M Gaming Pro
İşlemci: Ryzen 3 1300X
RAM: GSkill 8 GB 2133 MHz
İşletim sistemi: Windows 10

Bu sorunun neyden kaynaklandıgını acıklayabılır mısınız? Tahmınen monitorden gibi geliyor bilmiyorum bıraz foruma baktım kımse darbogaz yapmaz diyor. Butun her sey yuklu son surum. Son olarak ekranda dalgalanmalar oluyor ama FPS sabit dusmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
'1440x900' kullandığınızda 'GPU' kullanımı düşer ve işlemci kullanımı artar.Böylelikle 'FPS' düşüşleri yaşarsınız.

'DSR' aktif edip 1080p'de çalıştırmayı deneyin.

'1050Ti' '1080p' için tasarlanmış bir karttır.

İşlemci kullanımını ve ekran kartı kullanımını 'MSI AfterBurner' ile sonuçlandırıp daha sağlıklı bir cevap alabilirsiniz.

'MSI AfterBurner' Rehberi.

Son düzenleme:
'1440x900' kullandığınızda 'GPU' kullanımı düşer ve işlemci kullanımı artar.Böylelikle 'FPS' düşüşleri yaşarsınız.
'VSR' aktif edip 1080p'de çalıştırmayı deneyin.

'1050Ti' '1080p' için tasarlanmış bir karttır.

İşlemci kullanımını ve ekran kartı kullanımını 'MSI AfterBurner' ile sonuçlandırıp daha sağlıklı bir cevap alabilirsiniz.

'MSI AfterBurner' Rehberi.
Monitorum desteklemiyor 1080P. Dönüştürücü var. Vga to Hdmi. Monitor en son 1440x900 destekliyor. Sizce sorun çözünürlüktenmi kaynakli?

'1080p' monitör almanızda fayda var.Sisteminiz gayet iyi.

'DSR' açıp 'Up Scale' yapabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• dsr.jpg
    dsr.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 117
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı