Ryzen 1300x ve RX 570 Düşük FPS Sorunu

boris11

Decapat
Bilgisayarı alalı 2 ay falan oldu. Önceden GTA'da 60 FPS'le çok rahat oynarken şimdi 25 FPS alıyorum. Aşırı kasıyor neden oldu bilmiyorum birkaç oyunda da böyle hiçbir şey olmamasına rağmen birden FPS'lerde düşüş oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun Ram ile alakalı olabilir mi? Görev Yöneticisinden Ram kullanımına bak ve Kullanılabilir Ram' i en yüksek değere ulaştırmaya çalış.
Mesela; 7,21 Gösteriyorsa kullanılabilir 6,1 GB olmalı

Sıcaklık değerleri nedir? Isınmadan dolayı da kasıyor olabilir.

Sorun Ram ile alakalı olabilir mi? Görev Yöneticisinden Ram kullanımına bak ve Kullanılabilir Ram' i en yüksek değere ulaştırmaya çalış.
Mesela; 7,21 Gösteriyorsa kullanılabilir 6,1 GB olmalı
Baktim bilgisayar açıldığında 6.1 gb olarak gözüküyor sonra onu önbelleğe alıyor bazen 4.5 oluyor anlamadim tam normalde 8gb ram
Sıcaklık değerleri nedir? Isınmadan dolayı da kasıyor olabilir.
Isı konusunda problem yok 50 60 civarlarındaydı sanırım
Baska yardimci olucak yok mu

Son düzenleme:
Bir de ekran kartı sürücünüzün güncel olup olmadığını kontrol edin. Eğer güncel değilse sorun bu olabilir

Vatandaki çalışan adam bana dedi ki``Amd ekran kartları ile hep sorun yaşıyoruz, amd güncelleme getirmiyor.Windows güncelleme getiriyor çakışıyor ve performans düşüşü yaşıyor´´ dedi.beni yanlış yönledirmedi sağolsun.Büyük ihtimalle windows 10 ile akalı bir şeydir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…