Sıcaklık değerleri nedir? Isınmadan dolayı da kasıyor olabilir.Bilgisayarı alalı 2 ay falan oldu. Önceden GTA'da 60 FPS'le çok rahat oynarken şimdi 25 FPS alıyorum. Aşırı kasıyor neden oldu bilmiyorum birkaç oyunda da böyle hiçbir şey olmamasına rağmen birden FPS'lerde düşüş oldu.
Baktim bilgisayar açıldığında 6.1 gb olarak gözüküyor sonra onu önbelleğe alıyor bazen 4.5 oluyor anlamadim tam normalde 8gb ramSorun Ram ile alakalı olabilir mi? Görev Yöneticisinden Ram kullanımına bak ve Kullanılabilir Ram' i en yüksek değere ulaştırmaya çalış.
Mesela; 7,21 Gösteriyorsa kullanılabilir 6,1 GB olmalı
Isı konusunda problem yok 50 60 civarlarındaydı sanırımSıcaklık değerleri nedir? Isınmadan dolayı da kasıyor olabilir.
Bir de ekran kartı sürücünüzün güncel olup olmadığını kontrol edin. Eğer güncel değilse sorun bu olabilirBaktim bilgisayar açıldığında 6.1 gb olarak gözüküyor sonra onu önbelleğe alıyor bazen 4.5 oluyor anlamadim tam normalde 8gb ram
Isı konusunda problem yok 50 60 civarlarındaydı sanırım
Baska yardimci olucak yok mu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.