Ryzen 1400 ve 1050 Ti anlık FPS düşmesi

Semih Güler53

Decapat
Merhabalar 5 ay once hazır bi sistem aldım. Ryzen 5 1400, 1050 Ti Aero, 8 GB RAM, MSI A320 Pro VD Plus, +300 Watt PSU Zalman. Bu sistemle CS:GO'da en yüksekte 110+170 arası FPS alıyorum arada drop oluyor. Haritanin belirli yerlerinde işlemci chipsetini anakartın sitesinden güncellediğim zaman değerler değişiyor. FPS ve drop artıyor. AMD'den güncellediğim zaman farklı FPS'ler veriyor ve sistem kararlı çalışmıyor. Sıfırdan kaç kere format attım düzelmiyor oyunlar gec acılıyor geç kapanıyor. SSD var fakat değişen bir şey olmuyor. Ne yapmam gerekiyor? Windows orijinal kendi sitesinden indirdim.

Donanımsal değil büyük ihtimal. Temizlik yapmayı deneyin geniş çaplı gereksiz servis ve uygulamaları devre dışı bırakın. Defender, güvenlik duvarı, virüs programı vs. kapatın silin.

300W çok iyimser bir yaklaşım olmuş bir 500W ile falan mı denesen ?

300W çok iyimser bir yaklaşım olmuş bir 500W ile falan mı denesen ?
dostum belırttıgım gıbı hazır kasa aldım makul bi fiyata gelmişti ama sıkıntıları cıktı işte
Sorunu çözdüm arkadaşlar biosu sıfırladım ssd ye ve hdd ye format attım bide indir bölümünde duran dicrext dosyası var onu kurdum su an cs go ultra minimum 150 max 220 alıyorum vakit ayırdıgınız ıcın tesekkurler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…