Ryzen 1400 ve 1050 Ti sistem düşük GPU ve CPU kullanımı

hsykaradas

Decapat
Arakdaşlar merhaba, yeni daha 2 günlük kasa topladım fakat oyunlarda GPU (ekran kartı) kullanımı %30 in üstüne çıkmıyor. CPU (işlemci) de %25'ın. Anakart yüzünden mi? İslemci ekran kartı uyumsuzluğundan mı? Darboğaz yani. Yoksa monitorden mi? 60 Hz VGA TO HDMI donustürücü kullanıyorum. RAM mi yetersiz? Sürücüler güncellendi son sürüm. Ekipmanlar asagıda resimlerde yer alıyor.

Adsız.jpg
Adsız2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Fps 60 a sabitlenmiş gibi diyorsun.V sync fps in yükselmesi önündeki en büyük engel.
Kapalı ise sorun olmaması lazım .Sorun V sync den değil demek ki. Başka bir monitör (veya tv de olur) deneme imkanın var mı? Bana monitör olasılığı pek yakın gelmiyor ama
Usta anlık fps düşmesi oluyor 60 tan bi anda 5 4 düsüyür hatta sıfıra. Evet v sync kapalı oldugu halde 60ın ustune cıkmıyor yukarıda konuda belirttim seyleri kullanıyorum bu sistemin darboğaz yapma şansı varmı sence ?? monitor 1920*1080p 1ms alırsam 1080p cozunurlukte belki gpu kullanımı o zaman istenilen seviyeye cıkar

Usta anlık fps düşmesi oluyor 60 tan bi anda 5 4 düsüyür hatta sıfıra. Evet v sync kapalı oldugu halde 60ın ustune cıkmıyor yukarıda konuda belirttim seyleri kullanıyorum bu sistemin darboğaz yapma şansı varmı sence ?? monitor 1920*1080p 1ms alırsam 1080p cozunurlukte belki gpu kullanımı o zaman istenilen seviyeye cıkar
Darboğaz imkani senin sisteminde yok.R5 1400 e Gtx 1070 takan var.O işlemci gtx 1050ti yi hoplatır.
Nokta atışı monitörden diyemem.Onun için evde tv falan varsa onla bir dene diyorum.Monitörü aldın diyelim düzelmezse seni masrafa sokmak istemem.

Darboğaz imkani senin sisteminde yok.R5 1400 e Gtx 1070 takan var.O işlemci gtx 1050ti yi hoplatır.
Nokta atışı monitörden diyemem.Onun için evde tv falan varsa onla bir dene diyorum.Monitörü aldın diyelim düzelmezse seni masrafa sokmak istemem.
hocam valla kafayı yicem 1920*1080p 60Hz televizyondaki değer buda GPU 35 İ goruyor arada CPU'da 25 en fazla bu oyunda zula maksimum coznurluk tek suan o var onda test yapıyorum Windows 10 pro daha orjınal lisansını almadım bu arada
V-Synıc oyunda kapatıyorum ben windowsta kapatamıyorum değilmi nvidia denetim masasından falan ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı