RAM'lerden kaynaklı dediğimiz problem için dün test yaptım sök-tak yaptım ama hangisi arızalı bulamıyorum. Memtest86 ve Windows bellek tanılama aracı ise hiç hata vermedi. Bu linkte minidump hatalarımı paylaştım, bakıp yardımcı olursanız sevinirim.
Ekran kartı ile bağlantısı nedir bu hataların? Bu hatayı 1050Ti ile de alıyordum şuan 1070 var yine alıyorum, şuan ise en güncel sürüm olan 398.82 sürücüsü kurulu. Paylaştığım minidump dosyalarıma baktınız mı?
Tamamdır, dedikleriniz yapacağım.
Sonucu buradan tekrar bildireceğim. Teşekkürler.
@@24099
Hocam, DDU ile eğer doğru kaldırdıysam yapmışımdır. PC yeniden başladı ve NVIDIA adına bir dosya kalmadı PC de. Sonra yine söylediğim gibi en son sürümü indirmek istedim %90 civarında iken NVIDIA sürücüsünü indirirken, mouse donarak hareket etmeye başladı ve PC dondu yeniden başlatmak zorunda kaldım (Bunu son birkaç gündür yapıyor). NVIDIA sürücüsünü kurduktan sonra, komut yöneticisinden verdiğiniz kodları gireceğim.
Dedikleriniz yaptım.
DDU ile sürücüleri kaldırdım, PC yeniden başlattım.
NVIDIA son sürücüyü kurdum.
Verdiğiniz kodlardan ilkini yazdım ve restart atmamı söyledi, sonra ikinciyi yazdım hata bulamadı ve bende yeniden başlattım. Sonra bir tarama yaptı ve yeniden başlattı.
Bu şekilde oldu dedikleriniz.