C Ccebur Megapat Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 728 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Temmuz 2018 #21 derviş ali dedi: tamam dostum saol yanı windowsluk bi durum yok sanırım nasıl bır aya acaba Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
derviş ali dedi: tamam dostum saol yanı windowsluk bi durum yok sanırım nasıl bır aya acaba Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
L lookatme Hectopat Katılım 8 Ağustos 2014 Mesajlar 440 Makaleler 1 Çözümler 1 8 Temmuz 2018 #22 O ayarları yapmamanız sizin için daha iyi. Boşu boşuna kart gerekmese bile son güçte çalışacak. Bu da zaman içinde kartın yıpranmasına sebep olur.
O ayarları yapmamanız sizin için daha iyi. Boşu boşuna kart gerekmese bile son güçte çalışacak. Bu da zaman içinde kartın yıpranmasına sebep olur.
derviş ali Hectopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 15 8 Temmuz 2018 #23 Ccebur dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... bunu yaptım dostum saollun ilginiz için
Ccebur dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... bunu yaptım dostum saollun ilginiz için
S SilkRoad Kilopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 140 8 Temmuz 2018 #24 Silinen üye dedi: Windows'u korsan olarak kurduysan oluyor. Az önce format attığım tertemiz bilgisayarımdan yazıyorum bunu KMSpico kurduysan program sil'den silerek olmuyor çok derin virüsleri var format tek çare... Genişletmek için tıkla... benim windows 10 da km scipo yüklü hiç bir sıkıntı yok her zaman da onu yüklerim
Silinen üye dedi: Windows'u korsan olarak kurduysan oluyor. Az önce format attığım tertemiz bilgisayarımdan yazıyorum bunu KMSpico kurduysan program sil'den silerek olmuyor çok derin virüsleri var format tek çare... Genişletmek için tıkla... benim windows 10 da km scipo yüklü hiç bir sıkıntı yok her zaman da onu yüklerim
S Silinen üye 210679 Ziyaretçi 8 Temmuz 2018 #25 SilkRoad dedi: benim windows 10 da km scipo yüklü hiç bir sıkıntı yok her zaman da onu yüklerim Genişletmek için tıkla... Performansı gerçekten düşürüyor oyunlarda belli oluyor.
SilkRoad dedi: benim windows 10 da km scipo yüklü hiç bir sıkıntı yok her zaman da onu yüklerim Genişletmek için tıkla... Performansı gerçekten düşürüyor oyunlarda belli oluyor.