Diklenmiyorum imkanı olsa derki i9 veya Threadripper alacağım. Sen gelip R5 1500X konusuna i9 yazarsan absürt olur bunun yanlış olduğunu söyledim, bana saçma boş cevaplar veriyorsun.
Afedersiniz de sizin kafanız mı güzel? Konuşulan işlemci 1500X ile i9'un fiyat segmenti aynı mı? Keza, aynı olsa bile i9'u kimse önermem burada. Çünkü önemli olan gücü, çekirdeği değil; kullanım amacı. Sen hiç oyun amaçlı bir sistemde i9, Xeon, Threadripper gördün mü?
Afedersiniz de sizin kafanız mı güzel? Konuşulan işlemci 1500X ile i9'un fiyat segmenti aynı mı? Keza, aynı olsa bile i9'u kimse önermem burada. Çünkü önemli olan gücü, çekirdeği değil; kullanım amacı. Sen hiç oyun amaçlı bir sistemde i9, Xeon, Threadripper gördün mü?
Arkadaşlar bakın, madem yorumumu beğenmediniz, "Rapor Et" butonuna tıklayın şikayetçi olun. Daha ne diyim ben size?
I9 Extreme serisi, henüz çoğu kişi tarafından bilinmemekte. Herkesi kendiniz yerine koymayın, arkadaşın dediği işlemci zaten 900 TL'lik bir işlemci. Belki bir işte çalışıp aylık xxxx para alıyor. Onun da "Ben bunu alcağıma biraz daha biriktiriyim, en baştan daha iyi bir sistem toplayayım." demeye hakkı yok mu? Belki maddi yönden durumu iyi/kötü. Ben sadece bilgilendirme amacı ile yazdım, nesiniz ya. Şu son zamanlarda herkeste bir afra tafra. Ama bir şey diyince biz suçlu oluyoruz. Amacımız yardımcı olmak, bilgilendirmek. Bende bilgilendirmek istedim. Ne var bunda bu kadar büyütecek, anlamıyorum.