Herkese merhaba,
Daha önce açtığım konuda yeni bir sistem alma kararına ulaşmıştım yardımlarınızla. Gün içerisinde indirim takip edemiyorum maalesef bu yüzden hazır sistemlere yöneldim. Hali hazırdaki monitörüm 1080p 60 Hz olduğu için oyunları maksimum bu ayarlarda oynayabilirim. Ancak geleceğe dönük bir sistem de tercihimdir. Linkteki model alınır mı? Yardımcı olursanız sevinirim. www.teknobiyotik.com/amd-ryzen-tm-5-1600-3-2ghz-gtx1070ti-8gb-8gb-ddr4-1tb-hdd-oyun-bilgisayari.html
Bütçe 4000 ile başladı, maalesef düzgün bir sistem için artıyor sürekli. 5000 civarında tutmaya çalışıyorum ancak 6000 maksimum diyorum. Buradaki GTX 1070TI açıkçası aklımı çeliyor
Üstünlük yok artık. Ekran kartı, RAM ve işlemci artık aynı kefede oyun için. Ryzen sistemlerde RAM'in bile FPS'ye faydası var. SSD tamamen isteğe bağlı şart değil.
Üstünlük yok artık. Ekran kartı, RAM ve işlemci artık aynı kefede oyun için. Ryzen sistemlerde RAM'in bile FPS'ye faydası var. SSD tamamen isteğe bağlı şart değil.
Büyüktür demişim dikkat et. Önemi yok demedim. GTX 1070 ile GTX 1070 Ti arasında 20 fps var ise RAM arttırımında fark maksimum 5-10. Ayrıca Ram ilerde arttırılabilir ama ekran kartına + basamazsın.
Büyüktür demişim dikkat et. Önemi yok demedim. GTX 1070 ile GTX 1070 Ti arasında 20 fps var ise RAM arttırımında fark maksimum 5-10. Ayrıca Ram ilerde arttırılabilir ama ekran kartına + basamazsın.