Ryzen 1600AF devri sona mı erdi?

Olabilir ama silikon kalitesi iyi bir işlemcinin denk gelmesi çok önemli bu noktada. İşlemci kabak olduktan sonra soğutucu almanın da pek bir anlamı kalmıyor bence.

Ad da önemli satış politikasında pskoloji yani. Eski ekran kartlarından örnek veriyim. Yakın fiyatta olsalar 8800 Ultra mı alırsın yoksa 8800 Gts mi? Birde 1600 Af işlemci hayla satar 9600kf gibi fiyat performans yani. Devamlı arabalar kasa değiştirir ya onun gibi. Devamlı yeni işlemci ekran kartı çıkartıyorlar. Düşüncelerim bunlar.

Benim çevrem genelde sadece CS:GO oynadıkları için i3 9100F seçiyordu zaten karşılaştırmalarda 9100F bazı oyunlarda 3100'den de iyi idi. Ama yeni çıkan R3 serisi 1600 AF geçecek gibi. Ben kendimde sistem toplarken 9100F tabanlı toplayacağım.

Ben de sistem alacak olsam 9100F-R3 1200 arasında kalıyordum. Artık yolumuz belli. Ya Intel 10.nesil olacak ya da R3 3100 olacak

Ağır oyunlarda test yapılmış mı peki?
Tabii ki. Üç işlemcinin kullanımlarını %100'e çıktığını gördüm ama bazı oyunlarda Ryzen 3 serisi %100'e çıkarken 1600AF %90'larda takılıyordu.
Bu da çekirdek sayısından dolayı.

%0.1 FPS falan var mı bu testte link alabilir miyim?
Hayır yok. Ama FPS Drop olmadığını videoyu izleyerek takip edebilirsiniz benim gibi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu an aşırı fiyatlar yüksek. Düşecektir muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…