Ryzen 1700 ve GTX 1060 sistem toplama

Değil hocam. 1600 zaten 6800K'ya yaklaşıyor. Ama isterseniz yapabilirsiniz. Sakın oyun hediyeli diye 1060'a yönelmeyin. Büyük hata yapmış olursunuz.
Nazım Paşa RX480 nasıl olur acaba 1060 yerine düşünülebilir.Benim görüşüm ileride ekran kartını yükseltecekse 1700 almasından yana.

Peki bu yaptığınızı unutmayacağım, birdaha yazmayacağım.
Teşekkürler.
beni güldürüyorsunuz hocam, yapmayın böyle. Alacağım sistem son şekli fotoda.
Capture+_2017-05-22-15-05-05.png

beni güldürüyorsunuz hocam, yapmayın böyle. Alacağım sistem son şekli fotoda.
Eki Görüntüle 235751
Kardeşim ilk oyun sisteminse uygundur, 1200tl gibi fiyatlarla monitör alınmasını sevmiyorum. Sistemin 4/1 kadar bir maliyet bu, onun yerine (zengin değilsen) 700-800tl'lik monitör işini görecektir.Bir zaman sonra tabiki bunu elinden çıkarıp daha iyisini alabilirsin. Son olarak ekran kartının, 3GB OC modelini değilde 6GB OC modeli senin açından yeni çıkacak oyunlar içinde daha uygun olacaktır. GTA5 gibi bir oyunun full ayarlarda 7-8 GB (tahmini [dahada fazla]) ram kullandığını düşünürsek bu ekran kartı içinde geçerli olacak gibi görünüyor(ileriki vakitlerde).Eğer 6GB ve 3GB arasında 200-300 tl gibi seni kasmayacak rakamlar var ise onu tercih etmen iyi olacaktır, veyahut son zamanların fiyat/performanstaki en iyi ürünü diyebileceğimiz (VatanBilgisayarda gelen 15 adedi aynı gün satılmış) 580'i satın alabilirsin altta benchmark testini bırakacağım BF1 gibi oyunlarda ki performansını 1060'a göre göreceksin, TeknoBiyotik'ten topluyorsan bu sana tahmini 300tl fiyat artışı verecek bence değer. Son karar senin ama bu sistemde kötü denilemez, dediklerimi düşün.
Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 580.JPG
    580.JPG
    36,8 KB · Görüntüleme: 70
@Ceyhun Tuğran çok teşekkür ederim, değerli yorumlarınız için. Fiyata göre sizinde tavsiyelerinize uyarak almaya çalışacağım. Sistemi alınca buradan sizlere görsel veya video linki atarım. Çok teşekkür ederim. İyi forumlar. :)

@Ceyhun Tuğran çok teşekkür ederim, değerli yorumlarınız için. Fiyata göre sizinde tavsiyelerinize uyarak almaya çalışacağım. Sistemi alınca buradan sizlere görsel veya video linki atarım. Çok teşekkür ederim. İyi forumlar. :)
Önemli değil. Sistemin videolarını bekliyorum kolay gelsin.
İyi Günler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı