Ryzen 2200G mi i3 8100 mü?

50
Intel işlemcilere zam gelmişti sanırım, 200 liradan fazla fark varsa 2200G al gitsin.
500 lira fark var hocam o yüzden bende R3 aldım.
Kafam da 2 soru daha var 1x8GB ile 2x8GB RAM arasında ne kadar fps farkı olur ve ya 4+8 takmanın bir zararı var mıdır?Son olarak value RAM ile normal RAM fpsyi ne derece de etkiler?Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Elimde GTX 1050 ekran kartı kasa ve monitör var. İşlemci anakart ve RAM alacağım bütçem 1800 lira. LoL, CS ve PUBG oynamak için toplamayı düşünüyorum genelde PUBG oynayacağım.
  • I3 8100 topladığım da 0'ları biraz pahalıya denk geliyor işlemciyi 2.el bulmak ise biraz sıkıntılı ilk önceliğim i3 8100, H310m ve 16 GB RAM almak fakat bütçeyi aşıyor.
  • AMD sistem toplamayı düşünürsem işlemciyi 600'e buldum bir arkadaştan,anakart olarak B350M veya A320M almayı düşünüyorum. Ama OC yapmayacağım için A320M'i tercih edeceğim RAM olarak da 16 GB almak istiyorum neler öneriyorsunuz.
Veya aklınızda F/P ürünleri 1800'ü geçmeyecek şekilde neler onerirsiniz?
imzamdaki sisteme sahibim oyunla kıyaslama yapmak ıstemem ama pugb yı high ayarlarda stok soğutucu kullanarak oynuyorum ve herhangı bır problemle karşılaşmadım

2 tane alsan daha iyi olur. Tek RAM sadece çok zor durumda kalırsan al, kaybedeceğin performans biraz fazla olacaktır. İş de olduğum için fazla detay veremeyeceğim.

Hocam şöyle bir durum var ama 8GB 2600Mhzler 600 lira civari 2 tane alınca 1200 lira ediyor onun yerine 8+4 2400Mhz 700 800 arası ediyor bunları almak daha mı mantıklı?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı