Apu işlemcilerde çift ram olması önemli performans farkı çok var. Şöyle bir sorun olabilir anakartta 2 lot olduğu için ileride ram yetmezse 8x2 almak zorunda kalabilirsin.
RAMleri daha iyi performans için dual kit ve 3000 MHZ olarak seçin kasa ve PSU yu değiştirin bütçeniz 2500 TL ise şu sistem daha performanslı çalışır anakart bios update gerektirmez isterseniz SSDyi düşürüp kasa ve PSUyu bir tık yüksek alabilirsiniz
RAMleri daha iyi performans için dual kit ve 3000 MHZ olarak seçin kasa ve PSU yu değiştirin bütçeniz 2500 TL ise şu sistem daha performanslı çalışır anakart bios update gerektirmez isterseniz SSDyi düşürüp kasa ve PSUyu bir tık yüksek alabilirsiniz
Overlock yapmam galiba anakart biosunu aldığımız yer guncelermi monitör de almam lazım oyuzden a320 anakart yeterli zaten isyeri için ama ramler güzel hangi site bu
Apu işlemcilerde çift ram olması önemli performans farkı çok var. Şöyle bir sorun olabilir anakartta 2 lot olduğu için ileride ram yetmezse 8x2 almak zorunda kalabilirsin.
Genel amacı oyun olmadığı için yeter diye düşünüyorum hocam bütçe müsait değil yeni isyeri için toplayacağım laptop alayım diyordum pek ısınamadım laptoplara
Grafik işlemci de ramden veri alacağı için 3000 mhzlik bellek almanız daha verimli olur. Örnek olarak buna bakabilirsiniz - >Kingston 2x4GB 3000Mhz.
A320 anakartlarda aldığınız yere göre BIOS update yapıp yapmayacakları değişiyor. Yanılmıyorsam teknobiyotik ve itopya gibi siteler yapıyor güncelleme.