Ryzen 2200G sistem toplama

Evet ramler 4x2 ryzen böylece performansı arttırıyor.

Aynı ram amazon.com.tr de 497 tl diye hatırlıyorum. R5 2400g ofis için değil daha çok video / 3d render almak ve orta seviye oyun oynamak için. Size fazla güçlü ve gereksiz gelir, ofis işleri için tabi.
paylaşırmısın kardeş sistemi bizde faydalanalım nerden topluyorsun

Dolar şimdiden arttı bile, 2019'a girmeden alın derim

sağolasın hocam ssd mi hdd mi alayım 240 gb ssd yeterli olurmu film müzik vs arşiv depolama olmayacak ayrıca windows 10 mu kurmalıyız bu sisteme öyle okumuştum bi yerde
Şu an için son hali bu ssd mi alayım hdd mi ayrıyeten kasa nasıl incehesap.com dan topladım anakartın biosunu updte ederlermi

Dosya Ekleri

• 11.JPG
    61,1 KB · Görüntüleme: 32
Ryzen 3 2200G ile LOL'de 2K monitörde 130 FPS alıyorum orta ayarlarda sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

Ryzen 3 2200G ile LOL'de 2K monitörde 130 FPS alıyorum orta ayarlarda sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.
240 gb ssdmi olsun 1 tb hdd
lattop tan performans olarak bu sistem iyi olur değilmi bu fiyat aralığındaki latoplardan ekranı saymazsak 2,100 tl civarı tutuyor
en düşük fiyatlardan farklı sitelerden alırsam işlemciyi r52400 g yapıp monitörle beraber 2500 tl yapıyor böylemi alsam iyi olur diğerleri aynı işlemci r5 2400g olacak

Son düzenleme:

lattop tan performans olarak bu sistem iyi olur değilmi bu fiyat aralığındaki latoplardan ekranı saymazsak 2,100 tl civarı tutuyor

Aynı ürünleri farklı sitelerde küçük bir araştırma ile daha uygun fiyata bulabilirsiniz.

işlemci 640 tl
anakart 306 tl
240gb ssd 240tl (isterseniz 128gb ssd, 1tb hdd kullanırsınız.)
çift kanal 8gb ram 480 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…