Ryzen 2200G ve RX 570 sistem toplama

biggaxx

Hectopat
Merhabalar. Ben bütçem kısıtlı olduğu için beni 3-4 yıl idare edebilecek bir bilgisayar almak istiyorum. Genel olarak oyun oynamak için kullanacağım. Çok anladığım bir konu olmadığı için hazır sistem almam gerektiğini düşünüyorum. Şimdilik iki sistem arasında kaldım fakat farklı önerilerinize de açığım. Bu iki sistem noktasında Vatan Bilgisayarın sistemi sanırım Technopat tarafından önerilen bir sistem. Sorun şu ki vatan bilgisayar stokta olmadığını ve 1-2 hafta içinde yenilenebileceğini söyledi. Ayrıca vatan bilgisayara sonradan yaşayacağım sıkıntılar noktasında çok güvenemiyorum. İnventus ise okuduğum kadarıyla oldukça güvenilir bir firma. Sizce vatan bilgisayar stokları yeniler mi yoksa boşa beklemiş olur muyum? Ayrıca bu iki sistem arasında performans farkları nasıl olur? Teşekkürler
AMD RYZEN 3 2200G-ASUS STRIX RX570-ASUS PRIME A320M-E-WD 240GB SSD-CRUCIAL 8GB - Vatan Bilgisayar
Nepeta Hazır Sistemler - inventus

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yalnız RX570 li sistemi alıcaksanız yüksek ayarlarda oynamalısınız düşük ayarlarda darboğaz yapabilir.
Hocam RX570 1050ti'dan daha iyidir. Bana kalırsa Vatan'daki sistemin stoğunu bekleyip alın derim. İnventus'daki sistemden daha performanslı olacağından eminim. Hemde daha ucuz..

Hocam RX570 1050ti'dan daha iyidir. Bana kalırsa Vatan'daki sistemin stoğunu bekleyip alın derim. İnventus'daki sistemden daha performanslı olacağından eminim. Hemde daha ucuz..
Teşekkürler hocam cevabınız için. Vatan bilgisayarın stokları yenilenir herhalde. Fiyat farkı var ve eğer performans farkı da olacaksa beklemem daha faydalı olacaktır.

Yalnız RX570 li sistemi alıcaksanız yüksek ayarlarda oynamalısınız düşük ayarlarda darboğaz yapabilir.
Teşekkürler hocam fakat konuya biraz yabancı olduğum için biraz daha yardımcı olmanızı isteyeceğim. Yani ben yeni çıkan fps türü oyunları falan oynayacağım genel olarak fakat mesela LoL gibi düşük sistem isteyen bir oyunu yüksek ayarlarda oynasam dahi bu dediğiniz sorunu yaşar mıyım?

Eğer
Eğer yüksek ayarlarda oynarsan hiçbir sorun yaşamazsın, zaten düşük ayarlarda da oynarsın ama ekran kartının %100 ü kullanılmaz

Teşekkür ederim hocam. Anladığım kadarıyla bu rx570 li sistemi beklemek en iyisi olacak.

Vatan bilgisayarın sistemi birleştirme ve satış sonrası müşteri memnuniyeti konusunda bilginiz var mıdır acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…