Ryzen 2600 sistem donuyor

İclikünefe

Hectopat
Anakart: ASUS Prime B450M-K
İşlemci: AMD 2600 Ryzen 5 3.9GHz
Ekran Kartı: Sapphire RX 590 Nitro+ Special Edition
RAM: Adata XPG 8GBx2 3000MHz
SSD: Adata SU665 240GB
HDD: Seagate Barracuda 1TB Ve Seagate Barracuda 2TB

Anlamış değilim neden böyle oluyor? İlk PC donuyor ses geliyor sonra Ekran gidiyor ama hala PC açık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet aynı ekran kartını kullanıyoruz hatırladığım kadarıyla XFX RX 590. Bende Mhz değerini 1490 yapıp, güç limiti -5 ve undervolt yani voltaj değerlerini düşürdüm.

Evet aynı ekran kartını kullanıyoruz hatırladığım kadarıyla XFX RX 590. bende MHz değerini 1490 yapıp, güç limiti -5 ve undervolt yani voltaj değerlerini düşürdüm.

Siz bana ayar atmış mıydınız.
Şöyle ayarımı vereyim ayrıca dediğim gibi ekranımın herzine göre 15 20 FPS daha yukarı çekiyorum FPS sınırını.

Dosya Ekleri

• GOMCAM 20200713_2020410742.png
    88,6 KB · Görüntüleme: 44
Siz bana ayar atmış mıydınız.
Şöyle ayarımı vereyim ayrıca dediğim gibi ekranımın herzine göre 15 20 FPS daha yukarı çekiyorum FPS sınırını.
Bende kullandığım ayarları paylaşayım. Sanırım benim attığım ayarları kullanıyorsunuz. Aynı şekilde voltaj ayarını da yapmanızı tavsiye ederim. Sıcaklığı düşürüyor. Hatırlatma amacı yine görsele eklediğim Windows ayarlarından hızlı başlatmayı aç (önerilen) kısmındaki tik işaretini kaldırıp kapatmayı unutmayın yoksa Radeon ayarları sıfırlanıyor.

Dosya Ekleri

• 2.PNG
    66,7 KB · Görüntüleme: 59
  • 3.PNG
    66,8 KB · Görüntüleme: 51
  • Ekran Alıntısı 3.PNG
    20,3 KB · Görüntüleme: 57

Üstat saygılar .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…