Merhaba arkadaşlar. 1 ay içinde aşağıdaki parçalardan sistem oluşturmayı düşünüyorum. Fakat kasa konusunda kararsızım ve tecrübesizim. 200-400 TL arasında 2.5 inç SSD-HDD destekli (çünkü elimde 2.5 SSD ve HDD var), iyi soğutmaya ve hava akışı olan, kablolaması kolay bi kasa arıyorum. Şu kasanın soğutma olarak iyi olacağını düşünüyorum fakat nasıldır bilmiyorum:
En yeni laptoplar, güçlü gaming notebooklar ve yüksek kaliteli monitörler için tek adres! GeniŠürün yelpazemiz ve uygun fiyatlarımızla ihtiyacınız olan teknoloji ürünlerini burada bulabilirsiniz.
www.ebrarbilgisayar.com
Sizce bu kasalar nasıl yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler. Sistem:
Bence kasa kişiye özel tasarımdır. Hangisini beğeniyorsanız onu alın. Bir sürü örnek olarak gösteririm ama önemli olan sizin beğenmeniz. Power Boost VK-G3906S Power Boost VK-G3904S
MB511 daha iyi. Carbide hava akışı kötü. Kasa tasarımı tabi ki kişisel tercih ancak kozmetik olarak sadece. Kozmetiği iyi diye de piyasada gereksiz bir ton kasaya para vermeye gerek yok. Hava akışı, iç genişliği, sıvı soğutma desteği bu gibi sistemler için daha önemli bir durum.
Bence kasa kişiye özel tasarımdır. Hangisini beğeniyorsanız onu alın. Bir sürü örnek olarak gösteririm ama önemli olan sizin beğenmeniz. Power Boost VK-G3906S Power Boost VK-G3904S