En geç 1 hafta içinde almayı planlıyorum. Asıl amacım oyun oynamak fakat bunun yanında render yapmayı da düşünüyorum. Kasa, ram gibi şeyleri rgb seçmeye çalıştım o yüzden sistem bu fiyata kötü oldu sanırım. Önerilerinizi bekliyorum. İtopya veya Sinerji'den almak öncelikli tercihimdir. Teşekkürler. @Pantheon
Söyle söyleyim İntel tabanlı sistem topladığında çekirdek performansı AMD 'nin 3-4 katı daha fazla performans veriyor ve haliyle oyunlarda drop yaşamıyorsun fakat AMD bu rekabeti kaldırmak için Ghz frekanslarını yüksek tutuyor ama yinede İntel performans olarak üstünlük sağlıyor.
Ryzen ile İntel tekli çekirdekte neredeyse aynılar. Bu farkı sadece 1080p'de görürsünüz İntel'de. Ama Ryzen bunun yanında yüksek çoklu çekirdek ve daha az ısınmayı artı olarak koyuyor.
Ryzen ile İntel tekli çekirdekte neredeyse aynılar. Bu farkı sadece 1080p'de görürsünüz İntel'de. Ama Ryzen bunun yanında yüksek çoklu çekirdek ve daha az ısınmayı artı olarak koyuyor.
AMD almam hem render için hem de gelecekte kullanmam için daha yararlı olur diye düşünüyorum.
Daha iyi bir sistem toplama şansımız var mı yoksa aşağı yukarı bu sistem gibi mi olur sizce ?