0-FuRKaN-0
Kilopat
Dostlar kasam Sharkoon TG5 sıvı kule soğutma fark etmez. Anakart MSI B450 işlemci RYZEN 5 2600X bütçe 350 TL.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilmiyorum PC yavaş açılıyor, FPS drop yiyorum:/.Stok sogutucusu gayet yeterli bence![]()
Bilmiyorum. Her şey HDD kurulu SDD'de sadece Windows var ben de anlamıyorum.Isi'dan dolayi mi olusuyor FPS drop sorunu?
Bilmiyorum.
Ram 16 GB CS:GO SUBNAUTİCA PUBG ve Battlefield V RAM 3200 MHz ama 2133 MHz çalışıyor xmp değerini açtım ama birşey olmadı anakart 4000 küsür MHz destekliyor acaba Rami 3200 MHz e çeksem bir şey olur mu?FPS dropları RAM ile de alakalı olabilir. Sisteminizdeki RAM 8 GB ise bundan kaynaklanıyor olabilir.Eğer RAM 8 ise soğutucuya 350 TL vermek yerine bir adet aynı RAM'den 8 GB daha alın. Sistemde SSD olmasına rağmen yavaş açılıyor demişsiniz büyük ihtimal RAM'dir sıkıntınız. Bir de hangi oyunlarda drop yiyorsunuz?
CSGO ve PUBG gibi sürekli oynadığınız oyunları SSD ye kurun yükleme süreleri ciddi oranda kısalacaktırRam 16 GB CS:GO PUBG ve Battlefield V RAM 3200 MHz ama 2133 MHz çalışıyor xmp değerini açtım ama birşey olmadı anakart 4000 küsür MHz destekliyor acaba Rami 3200 MHz e çeksem bir şey olur mu?
Yüklenmeden dolayı bir problem yaşamıyorum çok kısa sürede açılıyorlar ama baştan uzun sürüyor PUBG CS'DE felan yani ilk maça girerken sonradan düzeliyor.CSGO ve PUBG gibi sürekli oynadığınız oyunları SSD ye kurun yükleme süreleri ciddi oranda kısalacaktır
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.