Ryzen 2600X için soğutucu önerisi

Dostlar PUBG oynuyorum ama işlemcinin kullanımı %75 daha yükseğe de çıkıyor bu normal bir değil değil hatta anormal bile değil çok fazla bir değer değilmi ? Çünkü ekran kartı MSİ GAMİNG X 1050Tİ
İŞLEMÇİ RYZEN 5 2600X SİX-CORE PROCESSOR 3.60 HZ (böyle yazıyor). Açaba RAM'in MHz arttırdık diye mi ? Az önce %99 du. İlk aldığım zaman bu sorun yoktu.
Gayet normal geldi bana anlik yüklemelerde %100de görürsün yani önemli olan yükte kalmamasi. Zorlandiği anlamina gelmiylr yani bu calistiği anlamina geliyor ne kadar yük binerse o kadar kisa sürede yükler zaten :) Pc'inde baska her hangi bir sorum yoksa tabi bu arada grafikleri yükseltip düsürmende fark ettirecektir fps yükseldikce cpu kullanimin artar.. İçine sinmesi için youtubeden videolara bakabilirsin islemcinin..

Gayet normal geldi bana anlik yüklemelerde %100de görürsün yani önemli olan yükte kalmamasi. Zorlandiği anlamina gelmiylr yani bu calistiği anlamina geliyor ne kadar yük binerse o kadar kisa sürede yükler zaten :) Pc'inde baska her hangi bir sorum yoksa tabi bu arada grafikleri yükseltip düsürmende fark ettirecektir fps yükseldikce cpu kullanimin artar.. İçine sinmesi için youtubeden videolara bakabilirsin islemcinin..
Grafikler en düşükte ve her oyunda aynı sorun var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı