Ryzen 2700X Kırık Pin sorunu

Faruk Kardaş

Megapat
Daha fazla  
Herkese merhaba arkadaşlar elimde Ryzen 2700X var. Bu işlemcinin bir pini kırık diğer birkaç pini ise yamuk. Bunun tamiri olur mu? Bildiğiniz yapan yerler var mı? Teşekkürler.

Tamirini yapan yerler var, işini çok iyi yapanlar da var hatta. Yamuk pinleri ben bile düzeltiyorum, birçok kez düzelttim fakat kırık pin için alet gerekiyor. Numaranı atarsan yardımcı olmaya çalışırım, özelden birkaç tane yapan yer var onların numarasını atarım istersen.

Tamirini yapan yerler var, işini çok iyi yapanlar da var hatta. Yamuk pinleri ben bile düzeltiyorum, birçok kez düzelttim fakat kırık pin için alet gerekiyor. Numaranı atarsan yardımcı olmaya çalışırım, özelden birkaç tane yapan yer var onların numarasını atarım istersen.
Tamamdır ama ben size nasıl mesaj atacağımı bulamadım. Siz bana atarsanız sevinirim.

Malesef forumda özel mesaj gibi bir şey yok, eğer telefon numaranı paylaşmak istersen WhatsApp aracılığı ile atabilirim. Forumda özel mesaj atma gibi bir özellik olsa çok iyi olurdu fakat kaç kere konu açılmasına rağmen sıcak bakmıyorlar.

düzelte bilirsin çok rahat ama gözlerin iyi ise . ve kökten kırılmadı ise lehimlersin çok kırıp tamir etmişliğim var ama , çok ince işçilik istiyor ekipman lazım kalem havya çok ince cımbız ve aynı kalınlıkta başka işlemciden aldığım bacak yada ANTİGRON en icesi. yada bakır tek ama ANTİGRON olması şartı ile çünki ttr kabloda var durmaz yamulur yardımcı olurum istiyorsan

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı