Ryzen 2700X sistem oyunlarda reset atıyor

O program ile de kontrol ettim 37 sabit gösteriyor. Bende şüphelendim acaba yanlış mı diye, resimdeki beyaz gösterdiğim yere dokunduğumda çok sıcaktı.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    266,2 KB · Görüntüleme: 43
O program ile de kontrol ettim 37 sabit gösteriyor. Bende şüphelendim acaba yanlış mı diye, resimdeki beyaz gösterdiğim yere dokunduğumda çok sıcaktı.

Genel olarak bakmak gerek orasının ısınması önemli değil, ilk başta deseydin bu kadar strese girmez idin. Sorun yok zaten Turbo ayar dasın, işlemcin zaten zorluyor sıvı soğutma olsa da tek radyatör bu sıcaklar da biraz zorlanıyor. Sıkıntı yok, yapacak bir şey de yok, bu derece kimine göre serin bana göre iyi değil. Bu ayarlar da yani Turbo'da olması ile beraber bu derece olabilir lafım yok. Bu şekil de kullanırsan bu duruma biraz katlanmak zorundasın. Farkın da olmadan işlemci ısıdan kapanıyor olabilir. Başka bir sorun göremiyorum. Uzun bir Prime 95 testi yapabilirsin. Benim işlemci Turbo 4.2 GHz'de 2 saat sonun da 90 dereceyi gördü. O şekil de de kaldı. Testi ne kadar uzun yaparsan o kadar iyidir. 90'ı geçiyorsa zaten ayarları düşür mende fayda var yine de sen bilirsin. Bu ara da fanları takmana gerk yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı