Ryzen 2700X vs i7 8700K

Kasmıyor çok şükür, az bir şey FPS düşüyor o kadar. Gerek yok mu diyorsun şu an değiştirmeye?
Siz dediniz. Memnunsunuz, sizi üzecek bir durum yok. Kasıyor desen oynatmıyor desen tamam. Ama her şeyi sıkıntısız yapabiliyorsan bence değiştirme.
Bence monitörünüz güzel değilse değiştirebilirsin. O da iyi ise GTX 11XX serisi kartları bekle.
Hm. Ekran kartına mi yatırım yapmak daha mantıklı olur?
Ekran kartından memnun olduğunu gene sen söyledin. O parayı bilgisayarına yatırma.
Tüm sistemini belirtir misin?
Belki Samsung 970 Evo 250 GB alabilirsiniz.

Siz dediniz. Memnunsunuz, sizi üzecek bir durum yok. Kasıyor desen oynatmıyor desen tamam. Ama her şeyi sıkıntısız yapabiliyorsan bence değiştirme.
Bence monitörünüz güzel değilse değiştirebilirsin. O da iyi ise GTX 11XX serisi kartları bekle.

Ekran kartından memnun olduğunu gene sen söyledin. O parayı bilgisayarına yatırma.
Tüm sistemini belirtir misin?
Belki Samsung 970 Evo 250 GB alabilirsiniz.
Asus VG248QE kullanıyorum. Ondan yana bir sorunum yok. 144 hz 1 ms gayet akıcı. Sorun şu ki biraz grafik yükseltince FPS biraz düşüyor. Ultraya alınca 80-90 arası oluyor. Benim oynadigim ayarlar orta ayarlar şu an. Biraz ortanın da üstüne çıkmak için değiştirme amacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet. 1080 Ti almaya çalışın.
4.000 4.500'den aşağı yok diye biliyorum. 1800'ün üstüne çıkamayacağım için 1080 Ti pahalı gelir. 1080 düşünebilirim ama. 2 bine benim ekran kartını satsam, 1000 TL de üstüne koysam 3 bine 1080 bulunur galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana önerim şu 3 seçenek:
• Samsung 970 Evo 250 GB
• GTX 11XX serisinden bir ekran kartı. Bunun için beklemen lazım.
• 2K 144Hertz IPS kaliteli bir monitör almandır.
Sonuncu ve ilki cidden güzel yatırım olacaktır.
Evet. 1080 Ti almaya çalışın.
Bence çalışmayın, şahsen o kadar para vericem 3 4 aya yenisi çıkacak. Ben üzülürdüm. Yeni seriyi bekleyin.
Ayrıca dediğim SSD cidden iyi.

Sana önerim şu 3 seçenek:
• Samsung 970 Evo 250 GB
• GTX 11XX serisinden bir ekran kartı. Bunun için beklemen lazım.
• 2K 144Hertz IPS kaliteli bir monitör almandır.
Sonuncu ve ilki cidden güzel yatırım olacaktır.

Bence çalışmayın, şahsen o kadar para vericem 3 4 aya yenisi çıkacak. Ben üzülürdüm. Yeni seriyi bekleyin.
Ayrıca dediğim SSD cidden iyi.
Bence sonuncu ve ikincisi iyi olur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı