Hangi işlemcinin render performansı daha iyidir?
Render performansında AMD işlemciler daha iyi diye biliyorum fakat bu ikili arasında intel mi daha başarılı.i3 9100F her anlamda daha güçlü bir işlemci.
Render performansında AMD işlemciler daha iyi diye biliyorum fakat bu ikili arasında Intel mi daha başarılı.
Önemli olan nokta, bir marka hem Renderda iyiyken bir marka oyunlarda iyi. Ona göre düşündüm.Dediğim gibi i3 9100F her anlamda daha güçlü. Marka olarak değil, model olarak kıyaslama yapmalısınız.
Önemli olan nokta, bir marka hem renderda iyiyken bir marka oyunlarda iyi. Ona göre düşündüm.
Ben 700 TL'den aşağı bulamadım link atabilirmisiniz.9100F performans olarak çok daha başarılı. 550-620 arası fiyata 1650 Super/1660 besleyebilmek bulunmaz nimet. Eksileri ise ölü soket.
Ben işlemciyi alayım, birkaç aya yükseltirim dersen B450 bir anakart ile Ryzen 3 1200 AF öneririm. Ama birkaç sene yükseltmek istemiyorum dersen kesinlikle 9100F.
Ben 700 TL'den aşağı bulamadım link atabilirmisiniz.9100F performans olarak çok daha başarılı. 550-620 arası fiyata 1650 Super/1660 besleyebilmek bulunmaz nimet. Eksileri ise ölü soket.
Ben işlemciyi alayım, birkaç aya yükseltirim dersen B450 bir anakart ile Ryzen 3 1200 AF öneririm. Ama birkaç sene yükseltmek istemiyorum dersen kesinlikle 9100F.
Ben 700 TL'den aşağı bulamadım link atabilirmisiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.