Ryzen 3 1200 bilgisayarımı nasıl upgrade etmeliyim?

harmanprecious

Megapat
Daha fazla  
Sistem özelliklerim:
- MSI A320M Pro VD/S anakart.
- MSI GeForce GTX 1050 Ti Aero ITX 4G.
- G.Skill 8 GB Ripjaws V kırmızı DDR4 2400MHz CL15 1.2v Single RAM.
- AMD Ryzen 3 1200 3.1GHz soket AM4+ 65W işlemci.
- Thermaltake Litepower 450W.

Sistemi yükseltme taraftarıyım fakat bir yandan 1-2 sene daha idare edip yeni bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Siz neyi önerirsiniz?

Anakart B450 çipset alınmalı, RAM 3000MHz'e yükseltilmeli ve PSU değiştirilmeli.
Eğer imkan varsa işlemci ve ekran kartı da değişebilir. Fakat bütçe belirtmemişsiniz.
Elinizdeki bütçeye göre yükseltme önerisi yapmamız daha doğru olur.

Anakart B450 çipset alınmalı, RAM 3000MHz'e yükseltilmeli ve PSU değiştirilmeli.
Eğer imkan varsa işlemci ve ekran kartı da değişebilir. Fakat bütçe belirtmemişsiniz.
Elinizdeki bütçeye göre yükseltme önerisi yapmamız daha doğru olur.
Birde uçan halı alabiliriz arkadaşa. Ram değiştirmek için ekstra masrafa girmek delilik. Her şeyi upgrade edince upgrade yapmış olmuyoruz. Mantıklı upgrade yapmalıyız, 2x8 ram aldı 650 lira anakart değişti 550 lira, işlemci ekran kartı değişti 3 bin küsür lira. Ne kaldı bu adama? ayrıca bütçensinide söylememiş.

Birde uçan halı alabiliriz arkadaşa. Ram değiştirmek için ekstra masrafa girmek delilik. Her şeyi upgrade edince upgrade yapmış olmuyoruz. Mantıklı upgrade yapmalıyız, 2x8 ram aldı 650 lira anakart değişti 550 lira, işlemci ekran kartı değişti 3 bin küsür lira. Ne kaldı bu adama? ayrıca bütçensinide söylememiş.
Zaten bütçesini söylemediği için bunları belirttim. Ayrıca mesajımın sonunu okumadınız herhalde. "Bütçenize göre yükseltme önerisi yapmamız daha doğru olur." arkadaş bütçesini belirtirse ben de ona göre öneri yaparım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı