Ryzen 3 1200 İşlemci RX570'e darboğaz yapar mı?

Sakın 560 almayın aradaki fark dağlar kadar.
Hocam aradaki fiyat aşağı yukarı 300 TL fark ediyor 560 Ve 570 arasında ama FPS farkı bayağı fazla sanırsam. Ama ekran kartını düşürüp R5 1600'e de çıkabilirim.
Hocam sadece orada bulunuyor ve ben bayramdan sonra almayı düşünüyorum belki dolar biraz daha düşer ve uygun olur diye. O zamana kalır mı acaba ?

Hocam aradaki fiyat aşağı yukarı 300 TL fark ediyor 560 ve 570 arasında ama FPS farkı bayağı fazla sanırsam. Ama ekran kartını düşürüp R5 1600'e de çıkabilirim.

Hocam sadece orada bulunuyor ve ben bayramdan sonra almayı düşünüyorum belki dolar biraz daha düşer ve uygun olur diye. O zamana kalır mı acaba?

Kalır ama dolar düşmeyebilir. Risk almayın. 3 ay önce 3000 olan sistem, şimdi daha kötü parçalar ile 3900 TL. Düşünün bence.

Kalır ama dolar düşmeyebilir. Risk almayın. 3 ay önce 3000 olan sistem, şimdi daha kötü parçalar ile 3900 TL. Düşünün bence.
Anladım hocam çok teşekkür ederim yardımlarınız için bir sorum daha olacaktı onun için ayrı konu açmayayım dedim.
GIGABYTE A320M S2H 3200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 Anakart ile 1200'ü 3.7-3.9 Gibi bir değere OC etmem mümkün mü ?

Anladım hocam çok teşekkür ederim yardımlarınız için bir sorum daha olacaktı onun için ayrı konu açmayayım dedim.
GIGABYTE A320M S2H 3200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 Anakart ile 1200'ü 3.7-3.9 Gibi bir değere OC etmem mümkün mü ?
Aynı anakartın B450M versiyonunu kullanmaktayım galiba bu anakart(B450M) daha iyi OC oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı