Ryzen 3 1200 ve GTX 1050 Ti PC Toplama

Makaleler
2
Arkadaşlar çok uzun zamandır PC araştırıyordum 3-4 aydan beri. Son şeklini verdim donanım arşivinin V3'ünü almaya karar verdim. Öncelikle soruyorum, V3 iyi midir?
Bütçem maksimum 2400 TL ama bu PC'de aklıma takılan bir soru var. Ekran kartı tercihi MSI Aero ITX 1050 Ti 4 GB tek fanlı. Sizce PUBG, LOL ve CS:GO türü oyunlarda 5-6 saat oynarsam çok ısınır mı? Çünkü bu GTX 1005 Ti modelinin iki fanlısı da var. O biraz pahalı.
V3 ozellıkler:
  • AMD Ryzen 3 R3 1200 soket AM4 3.1GHz 8MB önbellek 65w 4 çekirdek işlemci
  • MSI A320M Pro-vh Plus AMD A320 soket AM4 DDR4 3200MHz OC anakart
  • MSI GTX 1050Ti Aero ITX 4GB GDDR5 Nvidia DX12 Geforce ekran kartı
  • Corsair 8GB Vengeance DDR4 2400MHz CL14 Single RAM
  • WD 3.5" 1TB Caviar blue sata 3.0 7200RPM 64MB harddisk
  • Powerboost Royal serisi VK-G1002S USB 3.0 midtower kasa (PSU yok)
  • Powerboost BST-ATX400R 400W 12cm fan ATX Power Supply (retail box)

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1050Ti düşük güç tüketimli bir ekran kartı olduğu için çift fana ihtiyacı yok.Ben tek fanlı modelinden gayet memnunum herhangi bir ısınma problemi yaşamayacağınızdan emin olmanızı isterim.PSU haricinde çok uyumlu çalışacağını düşündüğüm sistem ancak biraz daha bekleyin acele etmeyin.Cumartesi günü Vatan Bilgisayarda %18 KDV indirimi olacağını öğrendim.İmkanınız varsa mutlaka değerlendirin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buna bir göz atın isterseniz Gtx 1060 ve AMD Athlon II X4 950 AM4 sistemde sizi oynayacak oyunlara tatmin eder psu da 500 watt kaliteli olursa iyi olur ama 3GB ve 6 GB almak size bağlı bazı oyunlarda vram drop yaşanabilir tercih sizin

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı