D Dyrien Megapat Katılım 20 Aralık 2015 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2018 #11 semihozel22 dedi: Arayıp sormanız lazım. Ancak BIOS güncellemesi yapmak çok kolay yapabileceğinizden eminim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yarın bu siteyi arayıp soracağım teşekkür ediyorum. SosyalMedyaBerke dedi: Size tavsiyem: Ryzen 2200G. Anakart tarafında ise arkadaşların dediği gibi, B350 almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Peki 1300x için hangi anakartı önerirsiniz ? semihozel22 dedi: Arayıp sormanız lazım. Ancak BIOS güncellemesi yapmak çok kolay yapabileceğinizden eminim. Genişletmek için tıkla... Bugün aradım sordum siparişi verirken notlara belirtmeniz lazım dedi. Sizce yaparlar mı ? Nota bakmadan da kargoya verebilirler direk. Son düzenleme: 22 Ekim 2018
semihozel22 dedi: Arayıp sormanız lazım. Ancak BIOS güncellemesi yapmak çok kolay yapabileceğinizden eminim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yarın bu siteyi arayıp soracağım teşekkür ediyorum. SosyalMedyaBerke dedi: Size tavsiyem: Ryzen 2200G. Anakart tarafında ise arkadaşların dediği gibi, B350 almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Peki 1300x için hangi anakartı önerirsiniz ? semihozel22 dedi: Arayıp sormanız lazım. Ancak BIOS güncellemesi yapmak çok kolay yapabileceğinizden eminim. Genişletmek için tıkla... Bugün aradım sordum siparişi verirken notlara belirtmeniz lazım dedi. Sizce yaparlar mı ? Nota bakmadan da kargoya verebilirler direk.