5500 tl kasa 5500 ün içinde olabilir ama monitörü saymayın. Ssd olursa sevinirimÇok saçma toplamışsın dostum sistemi bütçeni söylersen sana yardımcı olmaya çalışırım.
5500₺ kasa içinde olabilir ama sadece oyuna odaklı istiyorum ve 1050 ti olsa iyi olabilir ve birde ssd olursa çok sevinirim.Çok dengesiz bir sistem olmuş. Bütçenizi belirtin toplayalım.
5500 tl kasa 5500 ün içinde olabilir ama monitörü saymayın. Ssd olursa sevinirim
5500₺ kasa içinde olabilir ama sadece oyuna odaklı istiyorum ve 1050 ti olsa iyi olabilir ve birde ssd olursa çok sevinirim.
Teşekkür ederimde bir sorun daha var. Soğutucusu yok mu? Ve oyuna odaklı olduğuna eminmiyiz
Birde optik sürücü nedir?Teşekkür ederimde bir sorun daha var. Soğutucusu yok mu? Ve oyuna odaklı olduğuna eminmiyiz
Teşekkür ederimde bir sorun daha var. Soğutucusu yok mu? Ve oyuna odaklı olduğuna eminmiyiz
Birde optik sürücü nedir?
TeşekkürlerOyun odaklı bir sistem ve render gibi diğer işlerdede kullanabilirsin.
Attıgım sistemde soğutucu mevcut AMD'nin kendi stok soğutucusuna sahip.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.