Alıcı Ryzen 3 2200G / A320 veya B450 anakart / 3200 MHz 2x8 RAM

Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim parçaları arıyorum, fatura benim için önemli ama yoksa da iletişime geçebilirsiniz. Sıfır fiyatları internette erişilebilir, bunun üstünde ücret talep ediyorsanız lütfen yazmayın. İzmir veya Aydın'da ikamet ediyorsanız elden, uzaktan satışlarda kesinlikle aracı siteler üzerinden satın alırım. İyi forumlar.
SON GÜNCELLEME: SİSTEMİ TOPLAMAKTAN VAZGEÇTİM PARÇALAR ARTIK ARANMAMAKTADIR.

Son düzenleme:
Aracı siteler dediğiniz hangileridir? Elimde MSI B450 GAMING PLUS MAX var. Kutusu faturası garantisi var.

Ben de işlemci - anakart - RAM arıyorum buraya yazar mısınız satmak istediğiniz bileşenleri fiyatlarıyla beraber?

Ben de işlemci - anakart - RAM arıyorum buraya yazar mısınız satmak istediğiniz bileşenleri fiyatlarıyla beraber?
Sıfır kapalı kutu faturalı CM Masterbox MB311L + 600W 80+ PSU ( 3x120mm RGB Fanlı) --> 850TL
Sıfır kapalı kutu faturalı Apacher Panther 240 GB SATA SSD------------------------------------>220TL
Sıfır kapalı kutu faturalı XPG Gammix D30 300MHz CL16-------------------------------------->275TL
Sıfır kapalı kutu faturalı Gigabyte B450M S2H V2 ---------------------------------------------->450TL
Ryzen 5 2400G (iGPU'su yorulmadı, harici ekran kartı ile kullanıldı) --------------------------->950TL
Yer Ankara, Bilkent.
Kutuların hepsi kapalıdır kesinlike açılmamıştır.
Hazır sistemi ekran kartı için almıştım. Malum miningciler yüzüne ekran kartı bulmak imkansız.
Nakite ihtiyacım olduğum için ve eski kasamı satamadığım için bu parçaları satışa çıkardım.
GET açarım, farkını karşılayamam.
Ankara içi elden tercihimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…