Ryzen 3 2200G GTA 5 takılma sorunu

xCharfex

Centipat
  • Ryzen 3 2200G Vega 8
  • A320M anakart
  • 8 GB RAM
Oyuna girdiğimde oyunu 45-60 FPS arası oynuyorum. İlk 10-15 dakika daha sonra ufak droplar başlıyor ve gittikçe artıyor. Bir fix yöntemi veya başka bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Grafikleri düşürmeyi dene, kuzenimde aynı sistem var fakat düşük veya orta grafiklerde sorunsuz oynadığını iddia ediyordu...

Ayrıca işlemcinin öyle olduğuna bakmayın GTA V olsun Forza Horizon 4 gibi oyunlar olsun düşük kalan bir işlemcidir.

Ekran kartınız yok sanırım? Aldığın değerleri kıyaslayabilir misin? Ram MHZ'leri kaçta çalışıyor?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

• Ryzen 3 2200G Vega 8.
  • A320M anakart.
  • 8 GB RAM.
Oyuna girdiğimde oyunu 45-60 FPS arası oynuyorum. İlk 10-15 dakika daha sonra ufak droplar başlıyor ve gittikçe artıyor. Bir fix yöntemi veya başka bir yolu var mı?

Şimdi zaten kullandığın işlemci RAM gerektiren bir işlemci ne kadar GTA 5'de minimum 4 GB yazsada 6 GB'lık kullanım oluyor GTA 5'de oyun RAM yiyor işlemci RAM yiyor sistem RAM yiyor derken RAM doluyor ve drop yemeye başlıyorsun gezmeye devam ettikçe RAM daha çok doluyor ve takılmalar fazlalaşmaya başlıyor çözüm ekran kartı ya da RAM.

Şöyle grafikleri 800x600 çekiyorum ve bütün ayarları düşürüyorum oyunda 80-90 FPS görüyorum.Ama araba ile ilerdeğimde aynı sorun oluyor.
Ekran kartınız yok sanırım? Aldığın değerleri kıyaslayabilir misin? Ram MHZ'leri kaçta çalışıyor?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ramlar 2400MHz de çalışıyor 1080P de 40 Fps alıyorum. 720P de 50-55 Felan FPS ile ilgili sorun yok oyunu 15-20 dakika sonra droplar girmeye başlıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı