Çözüldü Ryzen 3 2200G için Windows 7 veya 8.1 sürücüsü var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

321147

Kilopat
Makaleler
6
Sistemime Windows 7 veya Windows 8.1 kurmak istiyorum. İşlemcim R3 2200G için Windows 7 veya Windows 8.1 sürücüsü var mı?

Çözüm
Windows 7 için en son 21.5.2 sürümü çıkmıştı sanırsam. Bu sürümü direkt Windows 7'ye kurabileceksindir. Windows 8.1 için ise farklı bir yöntemle yine kurabileceksindir diye düşünüyorum.

Aşağıdaki linkten 21.5.2'yi indirebilirsin. "Radeon Software Adrenalin 21.5.2 Driver for Windows® 7 64-bit" seçeneğini indirmen lazım.

Eğer Windows 8.1 kullanacaksan indirdiğin Windows 7 sürücüsünü de aşağıdaki yöntemle Windows 8.1'e kurmayı deneyebilirsin.
Resmi olmayan sürücü var mı?

YouTube'da bir video görmüştüm zamanında ama tam hatırlamıyorum. Resmi olmayan driverları pek önermem, R9 280X gibi kartlar için son sürümleri resmi olmayan halde uyumlu hale getiriyorlardı ve bazı kullanıcılar siyah ekranda kalıyordu.

bahsettiğin işlemci bu sebeple normalde işlemcilerin sürücü yazılımı olmaz ama ryzen işlemcilerin bir çoğu APU yani grafik kartı ile beraber olduğu için üreticisinin sitesinde çipset yazılımı ile kurulum yaparak sorununa çözüm bulabilirsin

Windows 7 için en son 21.5.2 sürümü çıkmıştı sanırsam. Bu sürümü direkt Windows 7'ye kurabileceksindir. Windows 8.1 için ise farklı bir yöntemle yine kurabileceksindir diye düşünüyorum.

Aşağıdaki linkten 21.5.2'yi indirebilirsin. "Radeon Software Adrenalin 21.5.2 Driver for Windows® 7 64-bit" seçeneğini indirmen lazım.

Eğer Windows 8.1 kullanacaksan indirdiğin Windows 7 sürücüsünü de aşağıdaki yöntemle Windows 8.1'e kurmayı deneyebilirsin.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı