Ryzen 3 2200G, RX 570'e darboğaz yapar mı?

Sistemi topladıktan 1 ay kadar sonra bir 8 gb ram daha alacağım o bunu çift kanal olarak düşünürseniz daha iyi olur. Sistem iyi mi sizce yani iyi performans alır mıyım ?
Çoğu oyunda üzmez sizi. Ancak RX570 kullanan birisi olarak belirteyim, 1080p canavarıdır. Aşağı çözünürlüklerde çok da memnun etmediğini duydum. Ama 1080p'de fazlaca tatmin ediyor.
Yüksek işlemci gücü isteyen oyunlar haricinde üzmez. 2200G bir yere kadar yetebiliyor o ekran kartına. Dediğim gibi, sorun yaşadığınız yerde hafif bir overclock yaparsanız dengeler. Stok fanla mucizeler denemeyin ama. En fazla 100-200 MHz artıştan bahsediyorum.

o sistemle iyi performans alınmaz boşuna para vermeyin seçimleriniz çok dengesiz olmuş biraz daha araştırma yapın derim forumda benzer konular var bütçenizi yazıp arama yaparsanız örnek konulardan fikir alabilirsiniz

Vatan Bilgisayar'dan sakın toplama. Ben ekim ayında toplarken ekran kartını sadece vatandan aldım indirim vardı o güne özel. Kalan parçalarımı sinerjiden topladım baya bir kar elde ettim.

Anladım, sadece bilgilendirmek istedim. Aynı gün içerisinde dolar kuru artmamasına rağmen ( hatta o gün 10 kuruşluk bir düşüş yaşanmıştı ) Ekran kartına 60 tl gibi bir zam yapmışlardı.

Amd taban sistemler çift kanal ram ve yüksek MHz değerinde kurulmalı. En az 3000mhz ram ile güç kaynağını değiştirmenizi tavsiye ederim. Eğer imkan varsa rx580 8gb alın ek olarak.

Anakartı OC yapabilmek için b çipset alırsanız daha iyi olur. PSU 600 W ram de 3000 MHz yapabilirseniz herhangi bir problem olacağını düşünmüyorum. Daha sonra 2. bir 8 GB ile dual channel yaparsınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı