Ryzen 3 2200G sistemde düşük FPS

kaan55100

Hectopat
Daha fazla  
İşlemci: Ryzen 3 2200G.
RAM: 16 GB 8x2 3200MHz Corsair.
240GB ssdd ahiretten 1TB HDD de var.
Ekran kartım GTX 960 vardı sattım paraya ihtiyacım vardı. Şimdi sorun şu bilgisayarım 16 GB 3200MHz olmasına rağmen aşırı yavaş. Google'ye girince bile işlemci fan çalıştırıyor. Sanki 4 GB 600MHz RAM kullanıyorum. O kadar yavaş ki bilgisayarım ne yapmalıyım? Bir çare bulabilir misiniz acaba? Oyun vb şeylerde çok iyi FPS olarak oynuyorum. Kasmadan ama hız olarak çok kötü. Yardımcı olur musunuz lüften?

Bende Ryzen 3 3200G APU kullanıyorum tarayıcıda da yüksek sesle çalışıyor bunun sebebi APU da işlemci her türlü yük altında oluyor yani yüksek ses normal fakat kasmasını bilemedim virüs taraması yapabilirsin.

tarama yapıp sana ss atsam cevaplandırabilirmisin işlemciden dolayı mıdır acaba çünki işlemci hem apu hemde 2yıllık bitmiş işi olabilir
Bende Ryzen 3 3200G APU kullanıyorum tarayıcıda da yüksek sesle çalışıyor bunun sebebi APU da işlemci her türlü yük altında oluyor yani yüksek ses normal fakat kasmasını bilemedim virüs taraması yapabilirsin.
kral 8x2 16 gb 3200mhz ram var ahiretten 240gb ssd bile var ama yinede biraz yavaş ağır kalıyor bilgisayar anlıyamadım ben hala bıktım amd den

Son düzenleme:
Tarama yapıp sana SS atsam cevaplandırabilir misin işlemciden dolayı mıdır acaba çünkü işlemci hem APU hem de 2yıllık bitmiş işi olabilir.

Kral 8x2 16 GB 3200MHz RAM var ahiretten 240GB SSD bile var ama yine de biraz yavaş ağır kalıyor bilgisayar anlayamadım ben hala bıktım AMD'den.

Bende de aynı şekilde 3000MHz RAM ve 240GB SSD var benim sorunum yok.
Karpersky ile tam tarama yap bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı