Ryzen 3 2200G sistemde EA FC 24 oynarken ara sahnelerde FPS düşüyor

İşletim sistemi
Windows 10

715431

Femtopat
FC24'ü EA Play Pro'dan indirip sabah indirip oynadım ancak ara sahnelerde ve gol sevinçlerimde ani bir FPS düşüşü ve kasma meydana geliyor oyun daha yeni çıktı bu sorunu yaşayan veya çözümünü bilen varsa burada toplanalım.

Sistemim:

Windows 10.
16 GB RAM.
480 GB SSD (oyun buraya kurulu)
Ryzen 3 2200G.
Radeon RX 6600 XT.

FC24'ü EA Play Pro'dan indirip sabah indirip oynadım ancak ara sahnelerde ve gol sevinçlerimde ani bir FPS düşüşü ve kasma meydana geliyor oyun daha yeni çıktı bu sorunu yaşayan veya çözümünü bilen varsa burada toplanalım.

Sistemim:

Windows 10.
16 GB RAM.
Ryzen 3 2200G.
Radeon RX 6600 XT.

Radeon Software'den EA FC24'u sec ve frezesync kapat.

Sistemim:

Windows 10.
16 GB RAM.
Ryzen 3 2200G.
Radeon RX 6600 XT.
Aynısı bende de var hatta çoğu oyunlarımda var çıldıracağım yani.

Sistem bileşenlerim.
24 GB Corsair 3600 MHz Pro RAM.
ASUS Dual 6700 XT.
AMD Ryzen 5 5600.
Aigo 240 mm sıvı soğutma.
XPG Spectrix S20G 500 GB SSD.

Sistemim:

Windows 10.
16 GB RAM.
Ryzen 3 2200G.
Radeon RX 6600 XT.

Oyunun ayarlarını düşüğe çekerek çözdüm ben.Güncelleme beklemek zorundayız galiba.

Oyunu sıkıntısız kasmadan oynuyorum fakat sadece Ultimate Team'de oyunda gecikme var onu nasıl düzeltebilirim internetim iyi Online sezon oynarken de sorun olmuyor sadece Ultimate Team'de gecikme var öneriniz var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı