300W PSU hala duruyor değiştirmedim. Monte etme işlemini yaptım kabloları taktım. Her şey yerli yerindeydi. Ama eski sistemde (ki şu an tekrar kurdum oradan yazıyorum) normal bir şekilde çalışan bilgisayar, o sistemi kurunca açılmaya başlıyor ardından siyah ekranda sistemi normal olarak başlat ve onar gibi 2 seçenek geliyor. Normal olarak başlat dediğimde Windows yüklenme slaytının olduğu yer geliyor orada donuyor ve mavi ekran verip bilgisayara reset attırıyor. Bu şekilde durmadan devam ediyor. Sebebi nedir bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Hızlı açılan bir Windows istiyorsanız kurulumu UEFI olarak gerçekleştirmelisiniz. İşte UEFI kurulum için Windows 10 USB hazırlama rehberimiz. UEFI, yani
Hızlı açılan bir Windows istiyorsanız kurulumu UEFI olarak gerçekleştirmelisiniz. İşte UEFI kurulum için Windows 10 USB hazırlama rehberimiz. UEFI, yani