Ryzen 3 2300X ve RX 570 Sistem Nasıldır?

nabarsın

Decapat

İyi akşamlar. Sinerji'den almayı planladığım bu hazır sistemin bir eksisi var mıdır?
Amacım fırsat buldukça Witcher 3, NBA 2K19 gibi oyunları oynamak. Çok üst düzey bir sistem aramıyorum zaten. Bana sıkıntı çıkarmasın yeter.
Bu sistemin de fiyatı baya makul geldi bir sorayım dedim. Yanına güzel bir monitör alıp toplam 3400 civarına kapatabilirim diye düşünüyorum.

Gayet iyi bir sistem. Ryzen 3 2300X işlemci bu fiyata alınacak en iyi işlemcilerden biri. RX 570 ekran kartınla dar boğazdan uzak güçlü bir sistem. Kasadan ve PSU' dan kısılmış fakat alınabilir. Bu sisteme 2700 TL fiyat vermeleri çok iyi bence. Görüntü önemli degil kasanın çok şık olmasına gerek yok dersen alınabilir.

Teşekkürler. Görüntü benim için hiç önemli değil. Ram ve anakart da ideal duruyor ikisinden de kısılmamış. İşlemci ve ekran kartı bana fazlasıyla yeter zaten. Tek soru kafam da ki güç kaynağıydı onu da alınabilir diyorsunuz. Bence gayet uygun fiyat
Farklı bir konu açmak istemedim. Ben profesyonel oyuncu degilim. Hani baya bi keyif amaçlı oynuyorum. Bu sistemin yanına yine makul fiyatlı bir monitor tavsiyesi paylaşabilirseniz fiyat performansın dibine vurmuş oluruz.
Arkadaşlar unlost eco adlı sistemi satın aldım. Sistem elime geçer geçmez görüşlerimi paylaşırım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı