Ryzen 3 3100 4-Core Processor Hogwarts Legacy için yeterli mi?

Depper

Centipat
Daha fazla  
Anakart
Gigabyte B450M S2H V2
Herkese merhaba arkadaşlar,, biraz endişe içinde ve küçük bir umutla sormak istediğim bir soru var. Hogwarts Legacy'nin sistem gereksinimlerini yakın tarihte güncellediler. Ekran kartım her ne kadar yetiyor olsa da işlemcim (AMD Ryzen 3 3100 4-Core Processor) için aynı şeyleri söyleyemem, ancak internetten baktığımda minimum istediği işlemcilerden performans olarak birkaç puan düşük gösteriyor. Oyunun fiyatı belli bundan dolayı almadan önce emin olmak istedim. İstediği işlemcilerden birkaç puan eksiği olan işlemcim ile oynasam ne olur? Çözüm önerileriniz var ise onlara da açığım. Şimdiden teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• resim_2023-01-22_012103318.png
    7,5 KB · Görüntüleme: 31
Ryzen 3100 oyunlarda 2600ü geçiyor, çok rahat oynarsınız, ekran kartınız neydi ?

Oyunlar optimize çıkmadığı sürece açıklanan sistem gereksinimlerinin bir önemi kalmıyor. Hogwarts'da optimize çıkacak gibi durmuyor. Çıkacak olsa gereksinim güncellemesi yapmazlardı. Sancılı bir süreç olacak belliki. Çünkü yapımcı firmanın deneyimi de yok. Gameplay videolarında ahım şahım grafikler ve sistemi yoracak bir yapım göremedim açıkçası. Aksine animasyonlar vs. rezalet.

Ya evet maalesef biraz göz korkutuyor ama geçenlerde bir 30 dakikalık gameplay videosu yayınladılar. Bir yandan oyunlarına güveniyorlar çünkü çoğu firma bu topa girmez. Ancak ilk başlarda sorun çıksa da ilerleyen vakitlerde güncelleme getirip oyunu rayına oturtabilirler gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…