Ryzen 3 3100 ile ASUS Prime A320M uyumlu mu?

Kadir Seven

Decapat
Sistemim:
*Ryzen 3 3100.
*Asus Prime A320M-K
*4GB 2666MHz RAM(simdilik)
*Gt 415.
*350W PSU.
Anakartim bozuldugu için sistem toplim dedim kendi bilgisayarimdanda parca ekleyeceğim. Sistemim uyumlu mudur? Ve 350W PSU yeterli mi? Son olarak Ryzen 3 3100 4 cekirdekli islemciler gunumuz oyunlar için yeterli midir?

Ryzen 3 3100 4 çekirdek 8 izlek bir işlemcidir. Günümüz oyunları için kullanacağınız ekran kartı ve grafik ayarına göre değişkenlik gösterecektir. PSU markanız nedir? Uyduruk bir marka ise yetmeyecektir.

PSU PRO2000 diye geciyor bu PC aslinda 6 yıldır oluyor PSU memnunum acikcasi yorumlarida iyi.

GT 415 ekran karti ama ilerleyen zamanlarda PSU ile ekran kartini degistirxem GTX960 alacağım simdilik Google ve LoL acsa yeter bana.
Sistemini buna emanet etmene şiddetle karşı çıkıyorum.

Birkaç ayligina yetmezmi cogu kisi yeter demisti aslinda sitelerde testde yapmistim. Degistirim sonrasinda.

GT415 cok az PSU aliyor.

Son düzenleme:
PSU sorun olmaz yeter. Anakartı da biosununu 5220 veya üst sürüme güncelleyip öyle alın daha eski BIOS'la o CPU görmez.

BIOS guncel olacak onu biliyorum arkadas guncellecek ya da en guncel gelir belki ama 4 cekirdek yeterli midir?

Hocam çekirdek sorusuna ne taktın ya işlemci giriş seviyesi idare eder bir işlemci LoL açar rahat.

Ben ileryen donemler için aslinda internette forumlara bakinca aklim karisti cok ama Ryzen 3 3100 alacağım kesinlesti sağ olun hepiniz iyi gunler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…