Ryzen 3 3100, R9 280X sistem oyuna girildiğinde kendini yeniden başlatıyor

Picaroon

Hectopat
Daha fazla  
Kolay gelsin herkese iyi akşamlar. Oyuna girdiğimde bilgisayarım ekran kartı ısınmadığı halde kendi kendini yeniden başlatıyor. Bir çözüm yolu bulamadım parça bozuksa hangi parça bozuktur anlamadım. Yardımcı olursanız.

Bilgisayar donanımım: Ryzen 3 3100 - R9 280X ekran kartı - A320-A Pro anakart 16 GB RAM - poowerboost 500W PSU.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, OCCT ile power testi yapın. Eğer kapanma oluyorsa sorunun kaynağı güç kaynağıdır.

Görev yöneticisinde CPU %20 kullanıyor olarak gözükürken OCCT uygulmasında %100 gözüküyor. Bu sıkıntı çıkartır mı?

@Picaroon merhaba, oyun sırasında işlemci sıcaklığı ne durumda oluyor?

Kullandığınız güç kaynağı iyi bir model değil, iç yapısı kötü bileşenlerden oluşuyor. Sorunun sebebi yüksek ihtimalle güç kaynağı, imkanınız varsa farklı bir PSU ile deneyin sistemi.

56-57 derece arsında değişiyor ama oyunlarda da %100 kullanım gözüküyor onu fark ettim başka PSU ile şansım var akşam deneyip hemen geri dönüş sağlayayım ozman

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…