Ryzen 3 3100 ve RX 580 çok ısınıyor

Sweertz

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Benim Ryzen 3 3100 bir işlemcim ve ASRock marka RX580'im var ve son zamanlarda Fortnite ve Star Wars: Battlefront 2 de ikisinin de 79-80 dereceye çıktığını gördüm sistemi yeni topladım çok eski sayılmaz ve ekran kartı sürümü güncel değil bununla alakası olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Benim Ryzen 3 3100 bir işlemcim ve ASRock marka RX580'im var ve son zamanlarda Fortnite ve Star Wars: Battlefront 2 de ikisinin de 79-80 dereceye çıktığını gördüm sistemi yeni topladım çok eski sayılmaz ve ekran kartı sürümü güncel değil bununla alakası olabilir mi?

Kasayla ilgili olduğuna eminim.
Kasa modeli nedir?

Artı -1 Eksi
İki parça da stok ayarda mı ? Kasanız nedir ?
CPU fanı stok değil. Kasam Dark X-FORCE toplam 3 fanlı
Kasayla ilgili olduğuna eminim.
Kasa modeli nedir?
Dark X-FORCE toplam 3 fanlı
Kullandığın kasa nedir? Hava akışı düzgün değilse değerler normal.
Kasam Dark X-FORCE toplam 3 fanlı.

Arkadaşlar bu sorun artık 2 oyunda da olmamaya başladı o zaman neden oldu hiçbir fikrim yok şu an bu oyunlarda 69-74 arası.

CPU fanı stok değil. Kasam Dark X-Force toplam 3 fanlı.

Dark X-Force toplam 3 fanlı.

Kasam Dark X-Force toplam 3 fanlı.

Arkadaşlar bu sorun artık 2 oyunda da olmamaya başladı o zaman neden oldu hiçbir fikrim yok şu an bu oyunlarda 69-74 arası.

O sıcaklıklar normal.
Kasanın yan kapağını açarsan biraz daha düşer.
CPU fanı stok değil. Kasam Dark X-FORCE toplam 3 fanlı

Dark X-FORCE toplam 3 fanlı

Kasam Dark X-FORCE toplam 3 fanlı.

Son durum ne?
@Sweertz

Son düzenleme:
CPU fanı stok değil. Kasam Dark X-Force toplam 3 fanlı

Dark X-Force toplam 3 fanlı

Kasam Dark X-Force toplam 3 fanlı.

İşlemci fanı modeli ve ekran kartının tam modeli nedir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı